Prekės

Perkamiausi

Prekės 

  • Baldai dirbtuvėms
    Baldai dirbtuvėms

    Baldai

  • Rūbai, darbo sauga
    Rūbai, darbo sauga

    Darbo rūbai – tai drabužiai, specialiai pritaikyti tam tikram darbui atlikti. Įprastai jie yra pagaminti taip, kad būtų patvarūs, tarnautų ilgai ir būtų atsparūs įvairiam išoriniam poveikiui tam, kad jie galėtų atlaikyti kasdienes užduotis, pasitaikančias darbe. Darbui pritaikyta apranga gali būti: marškinėliai, džemperiai, batai, striukės, švarkai, liemenės, termo rūbai, kelnės, šortai, antkeliai, batai ir kita. Vieni dažniausiai pasirenkamų variantų, be abejo, yra kelnės, marškinėliai ar marškiniai ir batai. Tačiau priklausomai nuo įmonės ir darbo pobūdžio, reikalavimai darbuotojams gali skirtis, pavyzdžiui, papildomai gali būti įtraukiamos švarkai, liemenės arba šalmai. 

    Darbiniai drabužiai turėtų būti tokie, jog su jais žmogus jaustųsi patogiai, tačiau taip pat jie turi gerai atlikti savo funkciją – apsaugoti nuo susižeidimų ar nemalonių oro sąlygų. Kadangi dauguma darbuotojų, kuriems reikalingi darbo rūbai, dirba lauke, apranga privalo atlaikyti skirtingas oro sąlygas, t.y. tiek lietų, tiek sniegą, tiek didelį šaltį. Žinoma, dažniausiai šaltuoju metų laiku yra naudojamos striukės, pagamintos iš neperšlampamos ir vėjo nepralaidžios medžiagos, tam, kad būtų pasiektas didžiausias komfortas. Papildomam saugumui, drabužiai gali būti ir signaliniai – tokiu būdu jie yra lengvai pastebimi aplinkinių, pavyzdžiui, tai yra būtina kelininkams, siekiant atkreipti vairuotojų dėmesį. 

    Diurablis.net internetinėje parduotuvėje galite rasti didelį darbo rūbų pasirinkimą itin gera kaina. Labai patogu, jog visi drabužiai čia yra suskirstyti pagal kategorijas, tad lengvai atrasite tai, ko ieškote. Negana to, visa produkcija, esanti Diurablis.net internetinėje parduotuvėje, yra aukščiausios kokybės, kas užtikrins, jog ji tarnaus tikrai ne vienerius metus. Turėkite omenyje, jog perkant internetu, taip pat dažnai yra taikoma ir akcija, tad norimą daiktą pavyks įsigyti kur kas pigiau.

  • Elektriniai įrankiai
    Elektriniai įrankiai
  • Pneumatika
    Pneumatika

    Diurablis parduotuvėje internetu ir patrauklia kaina įsigykite įvairių profesionalių pneumatinių įrankių. Pneumatikos prekių sąraše yra: kampiniai veržliasukiai, padangų pripūtimui skirti pistoletai, žirklės bei pjūklai, šlifavimo mašinėlės (kampinės ir įprastos), poliravimo mašinėlės, dažymo pistoletai ir daugybė kitų. Taip pat rasime ir aksesuarų bei priedų – filtrų bei atsarginių dalių. Tad, jeigu jus domina profesionalus bei kokybiškas, aukštą reputaciją turintis pneumatinis (orinis) įrankis, parduotuvėje Diurablis rasite viską, ko reikia hobiui ar profesionaliam darbui. Pajėgus suktuvas arba veržliasukis internetu – viskas įmanoma. Įsidėkite tinkamas prekes į krepšelį ir apmokėkite sau patogiu būdu (yra daug pasirinkimų). Jūsų užsakymą pristatysime visoje Lietuvoje, per 1-3 darbo dienas.

  • Apšvietimas
    Apšvietimas
  • Rankiniai įrankiai
    Rankiniai įrankiai
  • Dažymo, tinkavimo, glaistymo įrankiai
    Dažymo, tinkavimo, glaistymo įrankiai
  • Grąžtai
    Grąžtai
  • Sodo įrankiai, technika
    Sodo įrankiai, technika
  • Oro kompresoriai, priedai
    Oro kompresoriai, priedai

    Tarp šių prekių rasite viską, ko gali prireikti oro kompresoriaus naudojimui, o taip pat ir tą patį oro kompresorių. Tarp šių prekių yra: sujungimo movos, žarnos, oro reduktoriai bei oro kompresorių priedai, atsarginės dalys. Tiesiog pasirinkite tą prekių kategoriją, kuri jus labiausiai domina, nepriklausomai nuo to ar tai movos, ar štuceriai ir galėsite greitai bei paprastai įsigyti juos internetu. Paspaudę ant jos nuotraukos arba skilties kataloge, būsite nukreipti į atskirą kompresoriaus arba jo priedų prekės puslapį, kuriame rasite svarbiausią techninę informaciją. Be to, prie priedų bus įrašyta ir jų kaina, todėl galėsite pasirinkti variantą, kuris kainuoja pigiau, o kartais ir įsigyti komponentus su akcija.

  • Matavimo įrankiai
    Matavimo įrankiai

    Bet kuriame darbe ar net buityje gali būti svarbu išmatuoti vienus ar kitus dydžius bei matmenis. Dėl to yra reikalingi matavimo įrankiai, įrenginiai. Labai patogu, kad jų galite įsigyti Diurablis elektroninėje parduotuvėje, tiesiog internetu. Tarp šių prekių yra: manometras, termometras, ruletė, gulsčiukas, kampainis, nuotolinis matuoklis, voltmetras, vidmatis ir daugybė kitų įtaisų, skirtų tam tikrų parametrų matavimui. Nesvarbu ar jūs pradedantysis mėgėjas, ar jau patyręs profesionalas, jeigu reikia kažką išmatuoti, čia, tikriausiai pigiau rasite įrankį, kuris padės tiksliai tai padaryti. Mūsų kataloge atsiranda tik patikimų gamintojų, kokybiška įranga. Stengiamės viską pasiūlyti patrauklia kaina. Matavimo įrankiams gali būti pritaikoma ir akcija.

  • Kopečios
    Kopečios

    Statybos darbai dažnai atliekami aukštai, ne ant žemės. Tam, kad patektumėte į darbo vietą, reikia kažkokių priemonių. Jomis gali tapti statybinės kopėčios ir pastoliai. Šią įrangą galite įsigyti mūsų interneto puslapyje. Turime paprastų sudedamų kopėčių, kopėčių-pastolių bei panašių ir susijusių prekių, kurias galės panaudoti ir mėgėjai, ir profesionalai.

    Kaip išsirinkti geriausias kopėčias darbui?

    Pasirinkimas prekių kataloge yra platus, todėl labai svarbu pasirinkti tinkamus kriterijus. Visų pirma – kopėčių aukštis. Jis yra, turbūt svarbiausias kriterijus, nuo kurio priklauso tai, kaip jos padės atlikti darbą ir ar bus naudingos jį darant. Vienos kopėčios gali būti 70cm aukščio, kitos – 1,5m, trečios – 4m aukščio ir taip toliau. Jums reikia lyginti prekes ir žiūrėti jų specifikacijas, kad aukštis atitiktų reikalavimus. Tikrai nenorite nuolat siekti valomą stogą su maksimaliai iškeltomis rankomis ar dažyti lubas pasistiebę ant kopėčių. Jums reikia tokio aukščio varianto, kuris leistų patogiai ir paprastai atlikti darbus ant aukšto.

    Antras svarbus kriterijus yra kopėčių svoris. Šią savybę galime priskirti prie ergonomiškumo. Statybiniai įtaisai ir statybinės priemonės dažnai būna visiškai ne ergonomiškos. Tačiau tikėtina, kad kopėčias jūs vešitės iš ir į darbo vietą. Jos nuolat turi būti nešamos, sudedamos, iškraunamos, pakraunamos. Dėl to reikia, kad jos būtų kuo įmanoma lengvesnės. Be abejo, neišvengsime to, kad didėjant jų aukščiui, didės ir svoris, tačiau, jeigu turite galimybę internetu ar kitu būdu palyginti, kiek sveria įvairios sudedamos kopėčios ar pastoliai – tai bus tikrai naudinga. Naudotojams turėtų būti džiugu, kad šiuolaikinės kopėčios beveik visada būna aliumininės, tad jos sveria pakankamai nedaug, lyginant su senesnėmis.

    Trečiasis pasirinkimo parametras yra labai svarbus ir jis susijęs su saugumu. Kai renkatės kopėčias, žiūrėkite į tai, kokį maksimalų svorį jos gali atlaikyti. Tai leis žinoti, koks svoris gali būti vienu metu ant kopėčių, kiek įrankių galite kelti su savimi arba su kiek priemonių galėsite leistis šiomis kopėčiomis. Tiesa, kuo didesnį svorį jos gali atlaikyti – tuo tvirtesnė konstrukcija ir tuo didesnis pačių kopėčių svoris.

    Svarbiausia informacija apie statybines kopėčias ir pastolius

    Tiesiog būtina atidžiai ir tinkamai pasirinkti kopėčias darbui, nes kitaip kils pavojus jūsų turto, jūsų pačių ir kartu su jumis arba šalia jūsų dirbantiems žmonėms.

    Dažniausiai kopėčios yra gaminamos iš aliuminio, medienos, plieno ir stiklo pluošto bei plastiko mišinio. Kiekviena medžiaga turi savo privalumų ir minusų, tačiau aliumininės ir plieninės kopėčios dažniausiai naudojamos statybose.

    Medinės kopėčios greičiau dėvisi negu beveik bet kuris kitas kopėčių tipas. Taip yra dėl to, kad medis – mažai atsparus aplinkos poveikiui. Medines kopėčias reikia tikrinti dėl atskilusių dalių, atsipalaidavusių pakopėlių arba deformuotų metalinių detalių.

    Aliumininės kopėčios yra tarp populiariausių, tačiau intensyvus naudojimas kiek paspartina jų dėvėjimąsi. Turėkite omenyje tai, kad profesionaliam ir intensyviam statybų darbui geriau pasirinkti plieną. Aliumininės kopėčios neturi būti naudojamos ten, kur dirbama prie elektros įtampos, kadangi aliuminis yra laidininkas. Per ilgą naudojimą ant kopėčių gali atsirasti įlinkimų, pažeidimų. Jas reikia apžiūrėti.

    Stiklo pluoštu sustiprintas plastikas taip pat vis populiarėja. Didelis privalumas – ši medžiaga nepraleidžia elektros srovės bei yra atspari korozijai, tačiau – paveiki karščiui (blogąja prasme). Jas reikia dažnai tikrinti. Joms taip pat kenkia ir nuolatinis kontaktas su UV spinduliais.

    Plieninės kopėčios dažniausiai yra stacionarios, ne mobilios, jos tvirtinamos prie pastatų ar konstrukcijų statybvietėse. Didžiausi pliusai – svoris, tvirtumas.

    Darbų sauga dirbant su kopėčiomis

    Negalime pakankamai dėmesio skirti tam, kaip svarbu, dirbant su kopėčiomis ar ant jų, laikytis saugaus darbo rekomendacijų ir taisyklių. Beveik 4 iš 5 nelaimingų atsitikimų, kurie darbo vietoje arba namuose nutinka su kopėčiomis yra susiję su neteisingu jų naudojimu.

    Prieš kiekvieną lipimą reikia patikrinti ar kopėčios atrodo tvarkingai ir išlaiko savo tvirtumą. Būtinai patikrinkite ir vietą, kur kopėčios stovi ar bus statomos. Ten neturėtų būti šiukšlių, kitokių kliūčių, balų. Na ir galiausiai – visuomet patariama papildomai užfiksuoti ir užtvirtinti kopėčių apatinę dalį, kad jos būtų mažiau nestabilios, kai jomis naudojatės. Kai statote kopėčias, tai darykite tik ant lygaus reljefo.

    Niekuomet neviršykite maksimalaus nustatyto svorio.

    Kodėl Diurablis?

    Diurablis – patikimas partneris, kuris prekiauja įrankiais ir įranga darbui. Kopėčių ir pastolių statyboms pasirinkimas yra tikrai didelis, todėl svarbu turėti galimybę palyginti kopėčias tarpusavyje, kad rastumėte tai, kas tinka aukščio, maksimalaus svorio ir kitų parametrų prasme.

    Mūsų įmonė sėkmingai prekiauja jau daugiau nei 20 metų, todėl tikrai padėjome ne vienam privačiam ir verslo pirkėjui įgyvendinti tikslus bei rasti geriausias kopėčias. Šiuo metu kataloge yra ne vienos aliumininės bei iš kitų medžiagų pagamintos statybinės kopėčios puikia kaina. Rūpinamės, kad prekės pas mus kainuotų pigiau nei kitur, todėl siūlome kone idealias sąlygas įsigyti. Kartais šioms prekėms taikoma ir akcija.

    Įsigijimo procesas taip pat labai nesudėtingas. Tinkamas kopėčias įsidėkite į prekių krepšelį. Jame galėsite pereiti prie finalizavimo. Prisijunkite prie paskyros arba ją susikurkite (jeigu norite matyti užsakymų istoriją), tačiau tai nėra būtina. Antruoju atveju, iš karto pereikite prie pristatymui reikalingos informacijos suvedimo. Galiausiai pasirinkite vieną iš daugelio apmokėjimo būdų ir kuomet mūsų komanda patvirtins užsakymą – jis bus išsiųstas. Prekės visoje Lietuvoje pristatomos per 1-3 darbo dienas.

  • Chemija, klijai, putos, hermetikai
    Chemija, klijai, putos, hermetikai
  • El, įrankių priedai
    El, įrankių priedai
  • Suvirinimo įranga
    Suvirinimo įranga

    Suvirinimas – labai svarbus ir daug dėmesio, įgūdžių bei tinkamų įrankių reikalaujantis darbas. Jam reikia ne tik suvirintojo ar suvirinimo aparato, tačiau ir papildomų priemonių, tokių kaip gnybtai, viela, laikikliai ir kita. Viską, ko reikia suvirinimo darbams atlikti, galite rasti ir internetu. Diurablis jau ilgą laiką prekiauja profesionalia ir aukščiausios kokybės suvirinimo įranga.

    Jeigu prekės išparduotos, jūs galite užduoti mums užklausą ir mes patikslinsime, kada jos atsiras mūsų sandėlyje arba informuosime apie terminus. Paspaudę ant prekės kataloge būsite nukreipti į individualų, atskirą prekės puslapį (pvz., masės gnybtų ar kitos). Ten pateikiama svarbiausias informacija apie pačios prekės technines ir kitas savybes, pagal kurias lengviau pasirinkti tai, kas labiausiai tinka, ypač, jeigu yra bent kelios alternatyvos. Mūsų komanda yra visuomet pasiruošę atsakyti į iškilusius klausimus. Juos galite užduoti paskambinę telefonu, rašydami elektroninius laiškus arba per Skype darbo valandomis.

    Jūsų užsakymą pasistengsime įvykdyti kuo greičiau. Paprastai užsakymai visoje Lietuvoje pristatomi per 1-3 darbo dienas. Užsakymą padaryti labai paprasta. Jeigu norite, galite susikurti paskyrą arba pirkti suvirinimo vielas bei įrankius be registracijos. Svarbi ne tik kaina ir pirkimas pigiau. Gera įranga privalo atitikti kokybinius reikalavimus!

  • Autoremonto prekės
    Autoremonto prekės
  • Tvirtinimo elementai
    Tvirtinimo elementai
  • Buitinės prekės
    Buitinės prekės
  • Dujiniai degikliai
    Dujiniai degikliai

    Darbe arba buityje gali praversti dujiniai degikliai. Šie įrankiai yra labai efektyvūs, dega kaitria ir stipria liepsna, todėl galima uždegti beveik bet kokį laužą ar įžiebti ugnį beveik bet kuriomis aplinkybėmis. Kai kada dujinis degiklis gali būti naudojamas tik tam, kad pakaitinti kažkokią medžiagą, ją suminkštinti ar kitaip pakeisti jos fizines savybes.

    Diurablis parduotuvėje internetu įsigykite aukštos kokybės degiklį lietlempę ir padarykite savo darbo procesus dar efektyvesniais. Mes siūlome kokybiškus degiklius pigiau (gera kaina ir kartais net su akcija) nei dauguma kitų parduotuvių. Kilus klausimams visada galite rašyti per Skype, skambinti telefonu ar kreiptis elektroniniu paštu.

  • Dažai
    Dažai

    Purškiamų aerozolinių dažų gali prireikti įvairiausiose srityse. Bene dažniausias panaudojimas yra darbas su automobiliais. Mūsų parduotuvėje parduodami kokybiški ir iš patikimų gamintojų tiekiami aerozoliniai, purškiami dažai. Nepriklausomai nuo to, kokius darbus atliekate ar tikslus turite, mūsų dažai tikrai turėtų padėti juos įgyvendinti. Internetu perkate pigiau. Geriausia kaina ir kartas nuo karto taikoma akcija leis įsigyti visas norimas spalvas neviršijant norimo biudžeto. Be to, pas mus taip pat galite rasit ir purškiamų dažų pistoletų bei visą kitą įrangą dažymo darbams, tad nereikės blaškytis po parduotuves!

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti