Perkamiausi

Antkeliai 

Kelių apsaugos (antkeliai) yra tiek pat svarbios, kaip ir apsauginiai akiniai, ausinės, tinkama apranga bei avalynė. Antkeliai yra labai svarbus aksesuaras tiems, kurie nori jaustis saugiai darbo vietoje.

Kelių apsaugos saugo kelio sąnarį nuo sutrenkimų, sumušimų ir kitų sužeidimų bei traumų, kurios gali kilti darbo vietoje. Tad geliniai, guminiai ar iš kitų medžiagų pagaminti antkeliai ne tik apsaugo kelio sąnarį bei ten esančius kaulus, kremzlę, sausgysles, raiščius ir kitus mazgus, tačiau ir palengvina darbo eigą, nes nereikia tiek saugotis ir galima patogiau bei paprasčiau dirbti.

Kelių apsaugos (antkeliai) visuomet praverčia tiems žmonėms, kurių darbo eigoje reikia daug laiko praleisti priklaupus. Klojant grindis, dengiant stogus, trinkeles ar atliekant kitus statybininkų bei panašius darbus. Kai kurie tyrimai rodo, kad kokybiški antkeliai net mažina osteoartrito riziką, o tai prailgina žmogaus galimybę dirbti fizinį darbą. Taigi, investicija į antkelius yra ir investicija į savo arba savo darbuotojų sveikatą, suteikiant jiems reikalingas apsaugas, kadangi neprižiūrint, kelio sąnarys gali susidėvėti be galo greitai.

Kaip išsirinkti geriausius antkelius internetu?

Kadangi pasirinkimas Diurablis parduotuvėje internetu yra gana platus, pirmiausiai jums reikėtų nuspręsti ar reikalingi buitiniai ar profesionalūs statybiniai bei darbui skirti antkeliai. Buitiniai variantai yra pigesni, paprastesni ir labiausiai tinka mėgėjiškam naudojimui namuose – pvz., mažiems dažymo darbams, sodininkystei, daržininkystei ir t.t.

Profesionalūs antkeliai dažniausiai turi aukštos klasės paminkštinimus – gelinius arba iš minkšto audinio, kurie itin gerai sugeria smūgius, lėtai dėvisi bei maksimaliai apsaugo kelio sąnarį. Profesionalūs antkeliai tiks ir mėgėjiškoms užduotims, bet ne atvirkščiai. Taip pat reikia paminėti, kad mažos detalės gali pakeisti kone visas naudingas savybes.

Kuomet ruošiatės pirkti, svarbiausia yra įvertinti keturis pagrindinius faktorius. Pirmasis – vėsinimo bei šildymo savybės. Priklausomai nuo kompozicijos, vieni antkeliai geriau tinka šaltam orui, o kiti – šiltesniam. Pavyzdžiui, neopreno antkeliai leis orui cirkuliuoti ir kojai „kvėpuoti“, o tankesni audiniai šaltą dieną ne tik saugo kelius, bet ir veikia it savotiškas apšiltinimas.

Labai svarbus privalumas yra reguliuojamas suveržimas. Nesvarbu ar tai yra spaustukai, dirželiai ar kiti elementai, tačiau, jeigu pavyktų reguliuoti suveržimą, už tokius antkelius tikrai verta sumokėti ir daugiau. Priklausomai nuo dienos, darbo sudėtingumo ar asmeninės preferencijos, galėsite pasirinkti geriausią susiveržimą.

Paminkštinimo tankumas ir storis. Nors kuo storesnis paminkštinimas, tuo saugiau galima jaustis, tačiau jo storis taip pat proporcingai mažina jūsų mobilumą ir galimybę judėti. Jeigu ilgai klūpite arba vieną kelį padedate ant žemės, tuomet verta investuoti į antkelį su tankesne apsauga, tačiau kitu atveju rinkitės šiek tiek plonesnį audinį, kad neprarastumėte to mobilumo, kuris svarbus darbe.

Užsisakyti internetu yra patogu. Prie kiekvienos prekės matysite svarbiausią informaciją bei tai, kokia jos kaina. Jeigu taikoma akcija, antkelius bei kitas priemones ir aksesuarus darbui galėsite įsigyti daug pigiau

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti