Perkamiausi

Elektriniai vandens siurbliai 

Jeigu ieškote kokybiškų, galingų ir įvairius darbus padėsiančių atlikti elektrinių vandens siurblių – užsukote būtent ten, kur reikia.

Vandens siurblys – ypatingai universalus įrenginys, kuris gali išspręsti daugybę problemų ir supaprastinti jūsų gyvenimą namuose, sodyboje, ūkyje ar kitoje vietoje. Siurbliai naudojami sodo laistymo įrangos aprūpinimui vandeniu, vandens pumpavimui iš šulinio, kaip panardinama pumpavimo įranga ir daugybėje kitų sričių.

Elektriniai vandens siurbliai internetu

Mūsų asortimente yra ne vienas elektrinis vandens siurblys (pompa), kurį galite įsigyti. Prekes galėsite rikiuoti ir rūšiuoti pagal skirtingus kriterijus, kad rastumėte būtent tą įrenginį, kurio jums reikia.

Elektriniai vandens siurbliai dažniausiai naudojami ne lauke, o patalpų viduje, kadangi elektriniai komponentai yra gerokai labiau jautrūs aplinkos poveikiui bei žvarbioms oro sąlygoms. Didelė dalis įrenginių veikia 120V įtampa, tačiau yra ir 230V įtampos siurblių. Būtent elektrinė pompa dažniausiai kainuoja mažiau nei dyzeliu ar benzinu varomos alternatyvos, tačiau jų priežiūra paprastesnė, bet ir galingumo būna mažiau. Labai svarbus parametras, renkantis elektrinį vandens siurblį yra elektros laido ilgis. Kuo laidas ilgesnis – tuo praktiškesnis ir lengviau pritaikomas bei panaudojamas bus siurblys. Tuo atveju, kada net pvz., 10m ilgio laido neužtenka, padėti gali prailgintuvas. Kitu atveju jau vertėtų dairytis į benzininius bei/ar dyzelinius siurblius, kadangi jie nepriklausomi nuo laido ilgio.

Mūsų kataloge rasite įvairių tipų siurblius vandeniui ir galėsite juos įsigyti internetu. Prie kiekvienos prekės yra ir išsamus aprašymas, kuriame nurodomos pagrindinės techninės savybės.

Kaip pasirinkti geriausią elektrinį vandens siurblį?

Norint pasirinkti geriausią elektrinį siurblį, pirmiausiai reikia nuspręsti ar būtent elektrinis agregatas jums tinka labiausiai. Kaip jau minėjome, jie dažniausiai yra naudojami patalpų viduje, o lauke, pvz., statybvietėse arba toliau nuo statinių pritaikomi dyzeliu arba benzinu varomi siurbliai.

Renkantis taip pat reikia žinoti, kokiam tikslui bus naudojamas šis siurblys. Kiekvienai užduočiai gali būti pritaikomas universalus arba būtent tam skirtas vandens siurblys. Paskirtys gali būti tokios:

·        Drenavimo siurbliai

·        Šiukšlių ir kanalizacijos (nuotekų) siurbliai

·        Panardinami siurbliai

·        Sodo ir laistymo siurbliai

·        Šulinių siurbliai

Tai yra tik kelios panaudojimo sritys, jų, be abejonė, gali būti ir daugiau, bet pagrindines mes išvardinome.

Pasirinkimą pradėkite nuo to, kad įvertinsite jos matmenis bei pumpavimo galimybes. Debitas (siurblio galia) bei įeinamo ir išeinančio srauto angos matmenys yra be galo svarbūs, kadangi dažnai pasitaiko, jog patys pirkdami pirkėjai nepagalvoja apie žarnų matmenis ir dėl to tenka perdaryti vamzdžius arba pirkti naują siurblį. Paviršiniams siurbliams taip pat svarbu nustatyti galingumą ir dėl to, kad jis galėtų užpumpuoti reikiamą vandens kiekį į atitinkamą aukštį. Ar pakaks galingumo pasako maksimalus kėlimo aukštis, greitis ir montavimo vietos aukščio skirtumas nuo aukščiausio taško, iš kur turi bėgti vanduo. Jeigu pasirinkti sunku, visuomet galite kreiptis į mūsų komandą telefonu, elektroniniu paštu arba per Skype ir kompetentingi specialistai padės išsirinkti geriausią įrenginį sąžininga kaina.

Kodėl Diurablis?

Diurablis – tai patikimas, beveik tris dešimtmečius sėkmingai gyvuojantis prekės ženklas. Mūsų įmonė sėkmingai prekiauja darbo apranga, įrankiais, jų priedais ir įranga mėgėjams ir profesionalams. Mes esame patikimas tiekėjas, kuris jūsų užsakytas prekes pristatys visoje Lietuvoje, per 1-3 darbo dienų laikotarpį.

Jeigu norite, prekes, o taip pat ir elektrinius vandens siurblius (pompas) galite atvykti apžiūrėti į vieną iš 5 mūsų parduotuvių Vilniuje, Kaune bei Panevėžyje. Kituose didžiuosiuose šalies miestuose mus atstovauja mobilūs, kompetentingi vadybininkai. Prekių asortimentą nuolat pildome ir atnaujiname, kad klientams pasiūlytume tai, kas yra geriausia ir patikimiausia, o jų darbai būtų atlikti laiku, kokybiškai ir tinkamai. Nepamirškite, kad prekių asortimente yra ir kitokių elektrinių įrankių bei mėgėjiškam ar profesionaliam darbui reikalingų priedų. 

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti