Perkamiausi

Siaurapjūkliai 

Tiek profesionalams, tiek mėgėjams elektriniai siaurapjūkliai yra labai naudingas ir svarbus įrankis. Internetu įsigykite kokybiškus Tryton, įvairaus galingumo siaurapjūklius bei lengviau ir greičiau atlikite tuos darbus, kurių reikia. Paspaudę ant prekės nuorodos kataloge, galėsite pamatyti visą aktualią techninę informaciją apie įrankį, pradedant nuo galingumo ir smūgių skaičiaus, baigiant sertifikatais ir maksimaliu pjovimo gyliu ir kitais.

Elektriniai siaurapjūkliai gali būti naudojami ne tik pjaunant medieną, tačiau ir gipskartonį, aliuminį, keramiką bei kitas medžiagas. Akumuliatoriniai bei laidiniai siaurapjūkliai yra patogūs naudoti, nes nesveria daug, o gamintojai daug investuoja į ergonomiškumą, tad siaurapjūklį nebus sunku neštis iš vienos vietos į kitą arba laikyti pjaunant. Mūsų parduotuvėje galite įsigyti visų rūšių kokybiškos įrangos darbui ar hobiui pigiau nei daugumoje kitų parduotuvių. Jeigu prekėms taikoma akcija, tuomet kaina dar labiau sumažinama ir pirkti apsimoka dar labiau.

Elektrinius siaurapjūklius bei kitus įrankius galite atvykti apžiūrėti ir į vieną iš kelių fizinės prekybos vietų. Prekes visoje Lietuvoje pristatome vos per vieną-tris darbo dienas, o daugumai prekių taip pat taikoma garantija.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti