Perkamiausi

Perforatoriai 

Diurablis internetinėje parduotuvėje siūlome įsigyti profesionalių ir mėgėjams skirtų perforatorių geromis kainomis. Perforatorius – tai didelio galingumo gręžtuvas, kuris skirtas tvirtiems paviršiams bei storesniems ruošiniams gręžti. Tai yra pneumatikos pagalba veikiantis įrenginys, todėl jis veikia daug efektyviau už įprastą gręžtuvą.

Jeigu jus domina geriausi elektriniai perforatoriai internetu, tuomet drąsiai galite dairytis po mūsų prekių katalogą ir tikrai rasite produktų, kurie atitiks jūsų lūkesčius bei norus. Renkantis reikėtų atkreipti į perforatoriaus galingumą, kokias funkcijas jis turi, greitį, smūgio jėgą ir skaičių bei gręžimo ypatumus (griebtuvas, gręžimo skersmuo ir t.t.).

Didesnė galia leis gręžti per daugiau medžiagų ir paviršių bei pro storesnius ruošinius. Funkcijos dažniausiai yra trys – gręžimas, kalimas ir abi viename. Skirtingos funkcijos reikalingos skirtingiems darbams atlikti. Sukimosi greitis apibūdina įrenginio efektyvumą (kuo didesnis greitis, tuo didesnis ir efektyvumas). Smūgiavimo (kalimo) skaičius ir jėga apibūdina kalimo funkcijos efektyvumą. Na, o kiti ypatumai yra svarbūs tuomet, kai tiksliai žinote, kokio įrenginio jums reikia.

Diurablis prekių kataloge yra daugybė skirtingų gamintojų ir rūšių perforatorių puikia kaina. Rinkitės iš plataus asortimento, užsisakykite internetu ir gaukite prekes labai greitai, vos per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje. Kataloge neretai taikoma akcija ir tuomet perforatorius bei kitas prekes galite įsigyti pigiau nei įprastai.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti