Perkamiausi

Peiliai, geležtės 

  • Peiliai keičiamomis geležtėmis
    Peiliai keičiamomis geležtėmis

    Statybinių darbų yra tikrai daug, todėl yra ir daug skirtingų įrankių jiems atlikti. Tarp labai naudingų ir praktiškų įrankių visuomet atsiduria ir statybinis peilis. Jis gali būti naudojamas tapetams, modeliavimui, pakuotėms atplėšti ar kitiems tikslams. Dauguma tokio tipo peilių yra laužomi, todėl juose yra keičiama geležtė. Vienai galutinai pasibaigus galima įsigyti naują ir vėl naudoti tokį peilį, kaip pradžioje. Internetu tokius įrankius pirkti dabar labai patogu. Nepriklausomai nuo to ar jums reikalingas vienas kanceliarinis/statybinis peilis ar kiti įrankiai, elektroninėje parduotuvėje Diurablis, ko gero pigiau nei kitur galėsite įsigyti viską, ko reikia mėgėjiškam ir profesionaliam darbui.

  • Universalūs peiliai
    Universalūs peiliai

    Kartais, tiesiog neužtenka tik vieną darbą galinčio atlikti įrankio. Kai kada yra reikalingas ir universalesnis sprendimas. Būtent toks ir yra daugiafunkcinis, universalus peilis. Pagrindinė jo išskirtinoji savybė yra tai, jog jis turi ne vieną geležtę arba daugiau nei kelis ašmenis, kuriuos galima panaudoti įvairiems tikslams. Pavyzdžiui, kišeninis turistinis peiliukas gali padėti ne tik kažką atpjauti ir/ar atgnybti, tačiau ir atkimšti butelius, ištraukti kokią nors detalę, kažką pradurti. Prie daugiafunkcinių peilių, mūsų prekių kataloge yra ir ne vienas užlenkiamas peilis, kuris yra daugiafunkcis tik iš dalies. Įsigykite aukštos kokybės metalinius ir universalius peilius internetu – žema kaina. Gaukite kokybišką įrankį savo hobiui ar darbui. Kai kada šioms prekėms (peiliams) pritaikoma akcija ir tada jas galite įsigyti dar pigiau.

  • Spec. peiliai
    Spec. peiliai

    Rėžtukai yra specialūs įrankiai, skirti įrėžti ir suskaldyti tokias medžiagas, kaip stiklas, plytelės, gipso kartonas ir kitos. Tarp šių prekių taip pat yra ir ne vienas specialus peilis, kuris atlieka tą pačią funkciją, kaip ir rėžtukai. Šių įrankių veikimo principas yra labai paprastas. Priklausomai nuo to, kokiai medžiagai yra skirtas, peilio ašmenys bus pagaminti iš kietesnės medžiagos, kad be vargo įskeltų stiklą. Taip pat gaminami ir peiliai vatai ar gipso kartonui ir kitiems. Profesionalus rėžtukas – puikus pirkinys tiems, kurie užsiima remonto, apdailos ar statybos darbais. Dabar juos patogu įsigyti ir internetu. Gaukite prekes vos per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje ir įsigykite tai, ko reikia puikia kaina. Jeigu taikoma akcija – rėžtukai bei spec. peiliai kainuoja dar pigiau.

  • Geležtės
    Geležtės

    Elektroninėje Diurablis parduotuvėje prekiaujame ne tik įrankiais, tačiau ir priedais jiems. Rankiniams pjaustymo įrankiams – peiliams turime ir geležčių, kurias, kartas nuo karto reikia pakeisti, kad peilis toliau pjautų tiksliai ir efektyviai. Peilių geležtės internetu – puikus ir laiką taupantis sprendimas. Dėl tokio smulkaus priedo neverta vykti į parduotuvę, todėl galite susidėti pirkinių krepšelį iš visų reikalingų įrankių ir priedų arba gera kaina iš mūsų parduotuvės įsigyti tik geležtes. Visus užsakymus Lietuvoje pristatome per 1-3 darbo dienas. Atsiskaitymas įmanomas daugybe skirtingų būdų, todėl bus tikrai patogu įsigyti tas prekes, kurių jums reikia ir tai padarysite pigiau nei, ko gero, kitose parduotuvėse.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti