Perkamiausi

Buitinės prekės 

  • Virvės
    Virvės
  • Spynos, seifai
    Spynos, seifai

    Siekiant apsaugoti įvairų savo turtą nuo vagystės tikrai verta įsigyti spyną. Spynas galima naudoti garažui, vartams, sandėliukui ar kitoms erdvėms. Bene populiariausios yra dviračio spynos, kurios padeda apsaugoti brangią transporto priemonę nuo vagystės. Internetu tikrai apsimoka pirkti spynas širdeles, pakabinamas arba bet kurio kito tipo spynas. Mūsų internetinėje parduotuvėje visuomet pasiūlysime kažką gera kaina, o dar pigiau pirkti dažnu atveju padeda taikoma akcija. Prie kiekvienos prekės bus aprašyta ir jos techninė pusė, todėl galėsite pasirinkti tiksliau ir paprasčiau.  Svarbiausia yra tinkamai pasirinkti, ar jums reikia dviračio spynos, ar durų spynos ir nemaišyti jų tarpusavyje – naudoti pagal paskirtį.

  • Maišai šiukšlėms
    Maišai šiukšlėms

    Statybų arba remonto darbų apsuptyje prisikaupia tikrai daug šiukšlių. Dėl to yra reikalingi specialūs, didelės talpos šiukšlių maišai, kurie būtų pakankamo dydžio ir leistų tinkamai utilizuoti susikaupusias atliekas. Tad statybiniai šiukšlių maišai tikrai turėtų atsirasti jūsų pirkinių krepšelyje, jeigu šiuo metu vykdote remonto ar statybos darbus arba planuojate juos daryti ateityje. Internetu maišus įsigyti labai paprasta. Tiesiog pasirinkite prekę su geriausia kaina ir įsidėkite į krepšelį. Užbaikite užsakymą ir mūsų komanda pasirūpins, kad pigiau įsigyti statybiniai šiukšlių maišai jus, visoje Lietuvoje pasiektų per 1-3 darbo dienas.

  • Įtempimo diržai
    Įtempimo diržai

    Įtempimo diržai yra naudojami krovinių arba bagažo tvirtinime. Tai reiškia, kad plačiausiai jie pritaikomi logistikos, transporto, sandėliavimo ir gamybos srityse. Visur, kur susiduriama su didelių gabaritų krovinių pervežimu, reikia tam tikrų priemonių, kurios užtikrintų, kad krovinys visuomet išliks saugus ir vietoje, pernelyg daug nejudės ir dėl to jis nebus pažeistas. Labai patogu, kad internetu, vienoje vietoje (Diurablis internetinėje parduotuvėje) galite įsigyti įtempimo diržų gera kaina bei daugybę kitų prekių, kurios praverstų gabenant ar perkraunant krovinius. Pirkimą pigiau kai kada paskatina ir įtempimo diržams taikoma akcija bei labai paprastas ir visuomet patogus atsiskaitymas.

  • Kiti
    Kiti

    Tarp šių prekių yra labai daug tų, kurioms nėra atskiros kategorijos. Čia atsiras elektros prailgintuvas, kojinė ir įprasta pompa, gyvatukas bei daugybė kitų. Jeigu kitose kategorijose neradote būtent tų prekių, kurių ieškojote, visuomet verta užsukti pasidairyti čia, nes būtent šioje kategorijoje yra visi tie dalykai, kurių tektų ieškoti ilgai (pvz., ylos, tentai, televizoriaus stovai ir anksčiau išvardinti kiti).

    Statybines prekes internetu pirkti labai apsimoka ne tik dėl to, kad visuomet galite pasirinkti produktą su geresne kaina (pirkti pigiau). Labai procesą palengvina galimybė tarpusavyje palyginti produktus bei greitas, vos 1-3 darbo dienų trukmės pristatymas. 

  • Dujos, degikliai, lituokliai
    Dujos, degikliai, lituokliai
  • Markeriai/pieštukai
    Markeriai/pieštukai

    Norint atlikti tikslų darbą statybose ir remonto darbuose, reikalinga daug ką pasižymėti ir stebėti bei atmatuoti. Tik statybiniai markeriai ir pieštukai yra tinkami žymėjimui būtent statybos ar remonto darbų apsuptyje, todėl labai rekomenduojame jų įsigyti, jeigu šiuo metu atliekate savo namo renovaciją, vyksta jo statybos arba esate profesionalai ir pasibaigė jūsų atsargos. Internetu galėsite greitai išsirinkti geriausią variantą, įsidėti į krepšelį ir be registracijos (arba su ja – kaip norite) vos per porą minučių puikia kaina (pigiau, galbūt net su akcija) įsigyti itin praktišką ir naudingą įrankį. Statybiniai markeriai ir pieštukai palengvins ir optimizuos darbą.

  • Juostos
    Juostos

    Siuntų, krovinių ar kitų svarbių daiktų pakavimui reikia tam tikrų priemonių. Vien viską sudėti į dėžę nepakanka. Reikia apsaugoti, kad daiktai neiškristų arba nebūtų taip lengvai pažeidžiami iš išorės. Dėl to verta įsigyti pakavimo juostos bei izoliacijos – medžiagų, kurios leidžia apsaugoti įvairius paviršius ir/ar daiktus nuo naujų ar tolimesnių pažeidimų. Izoliacija taip pat yra labai universalus įrankis, kuris leidžia daug pigiau laikinai pristabdyti tam tikrų degenracinių procesų vykimą, kadangi apsaugomos medžiagos, paviršiai ir t.t. Verta pasidairyti po prekių katalogą, nes tiek mėgėjai, tiek profesionalai čia ras pakavimo juostos ir izoliacijos gera kaina.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti