Perkamiausi

Galąstuvai 

Profesionalų ar mėgėjų dirbtuvėse praverčia ir yra reikalingi galąstuvai. Jeigu darbe arba prie namų bei ūkio darbams naudojate daug skirtingų įrankių, tuomet elektrinis galąstuvas yra be galo svarbus bei naudingas įrenginys. Mūsų prekių kataloge internetu rasite įvairiausių galąstuvų mėgėjams arba profesionalams, kuriuos galėsite patogiai įsigyti net neišėję iš namų ar darbovietės.

Paspauskite ant galąstuvo nuotraukos bei langelio prekių kataloge ir būsite nukreipti į atskirą to įrenginio puslapį, kur rasite visą naudingą ir svarbiausią techninę informaciją apie jį. Kuomet renkatės galąstuvą, reikia dėmesį atkreipti į šiuos parametrus: galingumą, sauso ir šlapio disko matmenis, galandimo ertmės diametrą bei abiejų diskų greitį (jeigu yra diskas šlifavimui bei galandimui). Galąstuvai gali būti naudojami peiliams, grąžtams, pjovimo ar kitos paskirties antgaliams bei daugybei kitų įrankių ir prietaisų, kurie naudojami dirbtuvėse.

Jeigu kyla klausimų dėl prekių savybių, pristatymo ar apmokėjimo, norisi rekomendacijų arba reikia kitos informacijos, galite kreiptis į mūsų klientų aptarnavimo skyrių telefonu, elektroniniu paštu arba per Skype. Spauskite mygtuką „Į Krepšelį“, kad įdėtumėte prekes į jį ir tuomet galėsite suvesti savo duomenis bei pereiti prie atsiskaitymo ir pristatymo. Galąstuvus bei daugumą kitų prekių Lietuvoje jums pristatysime vos per 1-3 darbo dienas, todėl galėsite greitai gauti tą įrangą, kurios reikia darbui ar hobiui.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti