Perkamiausi

Grąžtai 

  • Grąžtai medžiui
    Grąžtai medžiui

    Čia yra grąžtai medžiui bei elektrinės frezos medienai, o taip pat ir priedai šiems įrankiams, tarp kurių daugiausiai antgaliai.

    Freza yra labai universalus įrankis. Dažniausiai jis naudojamas pjaustant, skobiant arba atliekant tam tikrus kitus veiksmus (pvz., pjaustant, apvalinant ir t.t.) su medienos plokšte ir/ar ruošiniu. Daug kas sako, kad su rankine freza labai sunku pasiekti tikslumą, kuris būtų artimas pastatomoms frezavimo staklėms, tačiau su kai kuriais priedais tai padaryti nėra taip sudėtinga.

    Užuot pasirinkus nuomą, profesionalams arba dažnai su medienos apdirbimu susiduriantiems mėgėjams verta įsigyti tokį įrankį sau. Pirkti internetu, ko gero bus net pigiau, nei fizinėje parduotuvėje, kadangi Diurablis nuolat stebi rinką ir stengiasi pateikti geriausius pasiūlymus savo klientams.

    Renkantis grąžtus arba frezas, būtinai reikia sužinoti technines charakteristikas, kurios yra nurodytos atskirame prekės puslapyje. Paspaudus ant prekės nuotraukos ar laukelio kataloge, būsite nukreipti į atskirą prekės puslapį, kuriame yra aprašytos techninės savybės, pradedant matmenimis, baigiant panaudojimo galimybėmis ir tinkamumu. Ši informacija – svarbiausia pirkėjui, kuris renkasi pirmą kartą bei profesionalui, kuris ieško specializuoto įrankio, galinčio idealiai atitikti esamus poreikius. Mūsų parduotuvėje – puiki kaina. Prekėms šioje kategorijoje būna taikoma ir akcija.

    Jeigu dvejojate ar verta pirkti frezą, tai daryti tikrai verta, kadangi šio įrankio naudojimą perprasti nėra pernelyg didelis iššūkis. Net ir po neilgo bandomojo naudojimo jau turėsite gerą supratimą apie tai, kaip tinkamai atlikti darbą su medžio freza.

  • Grąžtai stiklui
    Grąžtai stiklui

    Jeigu norite gręžti stiklą arba stiklo dirbinius, jums reikia pajėgaus stiklo grąžto. Tik iš tinkamų medžiagų pagamintas variantas galės pateisinti lūkesčius ir leis tinkamai atlikti darbą. Šioje prekių katalogo dalyje yra stiklo grąžtai – jų antgaliai. Prie kiekvienos prekės yra ir detalus aprašymas, tad kiekvienam pirkėjui patogu ir internetu įsigyti būtent tą grąžtą, kurio reikia. Tinkami stiklo grąžtai turi turėti arba deimantinį, arba karbido antgalį, kitu atveju gręžimas per stiklą bus pernelyg sunkus. Dauguma stiklo grąžtų puikiai tinka ir keraminių gaminių gręžimui, todėl panaudojimas yra pakankamai universalus. Jeigu jus domina grąžtai stiklui ir ne tik puikia kaina (ko gero pigiau nei kitur su akcija ar be jos), Diurablis elektroninėje parduotuvėje rasite viską, ko reikia.

  • Grąžtai betonui
    Grąžtai betonui

    Norint, kad grąžtas įveiktų betoną, reikia tikrai stiprios ir patvarios konstrukcijos. Čia bus visi betono grąžtai – antgaliai, kurie leis mėgėjams ir meistrams gręžti arba įgręžti ne tik betoną, tačiau ir akmenines bei iš plytų, granito pagamintas struktūras. Internetu, elektroninėje Diurablis parduotuvėje jums bus patogu įsigyti įvairiausių grąžtų, tarp jų ir betono grąžtų patrauklia kaina.

    Dažniausiai betono grąžtai panaudojami gręžiant į sieną. Grąžto antgaliai dažnai būna iš sukietinto karbido, dažnai yra ir kažkokia dalis volframo. Prie kiekvienos prekės rasite ir daugiau aktualios informacijos, kuri padės rasti tai, kas jums tinka labiausiai bei kainuoja pigiau nei kitos alternatyvos. Nepamirškite, kad prekėms kai kada būna taikoma ir akcija.

  • Grąžtai metalui
    Grąžtai metalui

    Norint, kad grąžtas įveiktų metalo paviršių, reikia tikrai tvirtai pagaminto ir iš stiprios konstrukcijos pagaminto antgalio. Būtent čia yra visi metalo gręžimui skirti grąžtai bei jų antgaliai ir antgalių komplektai, kurie padės atlikti metalo gręžimo darbus. Tokias prekes daug patogiau pirkti internetu, nes vien dėl grąžto ar jų komplekto vykti į fizinę parduotuvę dažnai, tiesiog neapsimoka. Diurablis parduotuvėje internete galite rasti įvairiems paviršiams ir medžiagoms skirtų grąžtų, tarp jų ir metalui skirtų, patrauklia kaina. Kai kada grąžtams taikoma ir akcija, todėl juos galite įsigyti daug pigiau. Dauguma metalo grąžtų yra gaminami iš labai tvirto metalo, kuris gali būti padengtas titanu ar kita, panašaus kietumo medžiaga, dėl ko galima pragręžti skardą ar pvz., plieną, nesudeginant pačio grąžto.

  • Grąžtų laikikliai/ Raktai
    Grąžtų laikikliai/ Raktai
  • Gręžimo karūnėlės
    Gręžimo karūnėlės
  • Grąžtai pakopiniai
    Grąžtai pakopiniai

    Pakopiniai arba kūginiai grąžtai yra labai svarbus ir unikalus grąžto tipas. Beveik visi jie būna padengti titano nitridu, kuris leidžia efektyviai ir tiksliai gręžti per skirtingas medžiagas bei paviršius. Pakopinių arba kūginių grąžtų antgaliai dažniausiai yra naudojami gręžti įvairaus, nedidelio ar vidutinio storio metalus. Jų konstrukcija yra tokia, kad, kuo toliau gręžiate, tuo labiau platėja skylė. Prie kiekvieno, internetu parduodamo kūginio, pakopinio grąžto antgalio rasite visą svarbiausią informaciją apie pačią prekę. Čia bus pažymėta ne tik prekės kaina, bet ir svarbiausios techninės savybės, o kūginiam grąžtui tai yra: iš ko jis pagamintas, skersmens pakopos, kuo jis padengtas ir t.t.. Jeigu grąžtams taikoma akcija, tuomet jie kainuos dar pigiau.

  • Grąžtai gruntui
    Grąžtai gruntui

    Diurablis elektroninėje parduotuvėje galite internetu ir gera kaina įsigyti pačių įvairiausių grąžtų. Tarp jų yra ir daug žemės bei grunto grąžtų. Kiekviena prekė kataloge yra skirtinga, todėl būtinai įsiskaitykite į pavadinimą bei apžvelkite prekės charakteristikas jos individualiame puslapyje, kad žinotumėte, kuo grąžtai skiriasi tarpusavyje. Šie grąžtai daugiausiai naudojami sodininkystės ir daržininkystės darbams atlikti, ypač – žemėje sodinant medžius bei krūmus. Ne ką rečiau žemės ar grunto grąžtas gali būti pritaikomas ir įleidžiant tvoros stulpelius. Jeigu šioms prekėms taikoma akcija – jas įsigysite gerokai pigiau nei įprasta kaina. Užsakymus atlikti lengva. Įsidėkite grąžtus į krepšelį ir pasirinkite patogiausią apmokėjimo būdą bei įveskite pristatymo adresą.

Grąžtai

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti