Perkamiausi

Manometrai 

Kaip visi žinome, manometrai yra prietaisai, skirti matuoti slėgiui. Dažniausiai manometrai būna deformaciniai bei skysčio. Priklausomai nuo tipo, skiriasi tai, kaip jie matuoja slėgį. Praktikoje jie gali būti ir yra pritaikomi beveik visur – pradedant dujų katilus, baigiant automobiliais. Mūsų parduotuvėje galite internetu įsigyti kuro slėgio ir automobilinių manometrų, kurie bus labai naudingi jūsų garaže, dirbtuvėse ar profesionaliame autoservise.

Visų pirma jums reikėtų atsidaryti dominančio manometro prekės puslapį. Tai galite padaryti tiesiog paspaudę ant prekės nuotraukos ar informacinio laukelio. Ten bus nurodyta: kokio tai tipo manometras, koks yra jo matavimo diapazonas, kokia yra skaitliuko gradacija, koks žarnelės ilgis bei kam jis gali būti naudojamas. Dauguma manometrų gali būti ir universalūs. Štai pavyzdžiui automobiliniai kuro slėgio manometrai tinka ir vožtuvų diagnostikai, stabdžių slėgio matavimui ir daugybei kitų tikslų.

Manometrą naudoti tikrai nėra sudėtinga. Tačiau kiekvienas įrenginys turi tam tikrą skirtingą naudojimo instrukciją, todėl reikėtų žiūrėti į naudojimo instrukciją, kad rastumėte atsakymą. Bet kokiu atveju reikės įrenginį prijungti prie mazgo ar mechanizmo, kur generuojamas slėgis, kad pavyktų jį tiksliai nustatyti.

Pagrindinis manometrų privalumas – tikslus slėgio nustatymas bei mobilumas. Kadangi jie yra ganėtinai nedideli, juos nesunku persinešti iš vienos vietos į kitą. Tačiau ne visi manometrai yra universalūs ir gali reikėti ne vieno matuoklio tam, kad galėtumėte tiksliai nustatyti kažkurios sistemos slėgį.

Diurablis – tai beveik tris dešimtmečius veikianti įmonė, kuri sėkmingai prekiauja įrankiais, darbo įranga, tarp kurių yra ir manometrai. Turime daug fizinių parduotuvių didžiuosiuose Lietuvos miestuose ir taip pat prekiaujame internetu, kad klientams būtų patogu įsigyti tai, ko labiausiai reikia. Laiko atžvilgiu, tokį įrenginį kaip manometras tikrai pigiau ir paprasčiau įsigyti internetu, kadangi ne visuomet verta dėl jo planuoti išvyką į parduotuvę. Be to, lengviau palyginti prekių savybes pagal tokius kriterijus, kaip kaina ir kiti. Svarbu paminėti ir tai, kad iškilus klausimams dėl prekių ar pirkimo sąlygų, galite drąsiai kreiptis į mūsų konsultantus telefonu, elektroniniu paštu arba per Skype.

Pasirinkite sau reikalingus manometrus ar kitus matavimo prietaisus, įsidėkite į krepšelį. Tuomet galite pereiti prie apmokėjimo ir pristatymo informacijos suvedimo. Galite pasirinkti vieną iš daugybės patogių apmokėjimo būdų. Jūsų užsakymą mūsų komanda suruoš greitai. Užsakymai pristatomi visoje Lietuvoje, per 1-3 darbo dienas. Manometrams kai kada taikoma ir akcija.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti