Perkamiausi

Oro kompresoriai, priedai 

  • Sujungimo movos
    Sujungimo movos
  • Oro kompresoriai
    Oro kompresoriai

    Oro kompresoriai yra plačiai naudojami tiek buityje, tiek pramoninėje ir profesionalioje veikloje. Jeigu norite pakeisti seną arba įsigyti naują oro kompresorių, užsukote būtent ten, kur ir reikia, nes Diurablis elektroninėje parduotuvėje turime skirtingo galingumo ir skirtingų tipų pramoninių, servisui ar įmonei ir/ar namams tinkančių kompresorių puikiomis kainomis.

    Kaip išsirinkti oro kompresorių internetu?

    Nors daug kas galvoja, jog brangesnę įrangą internetu pirkti per sunku, tačiau tokį įrenginį kaip kompresorius jūs tikrai drąsiai galite pirkti elektroninėje parduotuvėje, kadangi pasirinkti tinkamai padeda visa informacija, kurią galite perskaityti atskirame prekės puslapyje. Ši techninė informacija ir yra bene svarbiausias dalykas, kuris padeda priimti gerą sprendimą net ir nemačius daikto gyvai bei užtikrina, kad įsigyta technika patenkins poreikius.

    Visų pirma, pasirinkimą pradėkite nuo to, kad objektyviai įvertinsite savo turimus poreikius. Ar kompresoriaus reikia reguliariam technikos naudojimui (pvz., pneumatinio veržliasukio, dažymo įrangos ir kt.), o gal tiesiog naudosite tam, kad pripūstumėte padangas? Bet kokiu atveju, jeigu poreikiai naudojimui yra dideli, reikėtų dairytis į įrenginius su talpa. Mobilumas? Ar tai jums svarbu? Jeigu taip, labai apsimoka investuoti į kompresorių, kuris turi ratukus ir gali būti judinamas iš vienos vietos į kitą. Kompresorius be talpos gerai tinka mažiems darbams.

    Labai svarbu atsižvelgti į tai, kokio oro slėgio reikalauja jūsų įrankiai. Nors pramoniniai įrankiai veikia su aukštesniu spaudimu ir dėl to atsiranda poreikis galingesniam kompresoriui, tikrai ne visais atvejais būtina pirkti patį galingiausią iš visų. Tačiau iš kitos pusės, jeigu pasirinksite kompresorių su per maža talpa, nuolat reikės laukti, kol talpa prisipildys oru ir dėl to lėtės darbo atlikimas, mažės produktyvumas. Pavyzdys, jeigu dirbate su 5l talpos kompresoriumi, tuomet 0,2MPa arba ~2bar slėgio turėtų pakakti.

    Taip pat įsigilinkite į skirtumus tarp įvairių kompresorių, esančių šiame kataloge. Dažniausi rinkoje yra su vienu slankiojančiu stūmokliu. Kitais atvejais tai dar gali būti ir rotoriniai kompresoriai, kurie veikia kiek kitaip ir jie geriau tinka naudojimui be sustojimo, įrankiams, kurie vienu metu turi būti įjungti ir veikti kelias sekundes ar minutes iškart. Stūmokliniai kompresoriai gali būti vienpakopiai arba dvipakopiai. Vienpakopiai įprastai pasiekia <1MPa slėgį, o didesnieji dvipakopiai gali išvystyti ir iki 1,4MPa. Dvipakopiai ne tik turi didesnį galingumą, tačiau ir greičiau suspaudžią orą (sukuria slėgį). Tačiau jų ir kaina būna didesnė. Šio tipo įrenginiai dažniau naudojami pramoniniais arba profesionaliais tikslais, o vienpakopiai tinka ir mėgėjams arba kiek lengvesniam naudojimui.

    Tarp techninių specifikacijų ieškokite ir galingumo (AG arba kW). Daugiausiai oro kompresorių būna 1-4kW (1,5-6,5AG) galingumo. Nors įmanoma rasti ir dar galingesnių industrinių kompresorių, tačiau jie jau yra tikrai labai didelio dydžio, mažai praktiški ir būtent pramoniniais tikslais naudojami įrankiai. Nepaisant to, kad galia yra svarbus parametras, leidžiantis susidaryti gerą įspūdį apie įrenginio veiksmingumą, jis tikrai nėra vienintelis, darantis įtaką. Daug informatyvesnis yra oro srauto rodiklis – matuojamas litrais per minutę. Šis dydis matuojamas prie įprastų oro sąlygų (+20 laipsnių Celsijaus ir 0% santykinės drėgmės). Tai reiškia, kad net ir geromis sąlygomis realioje aplinkoje jis nebus būtent tiek efektyvus, tačiau šis skaičius vis tiek gana tiksliai parodys ar įrenginys atitiks jūsų lūkesčius.

    Po to, kai įvertinote technines savybes, galite dėmesį atkreipti ir į kainą. Pigiau kainuojantis, bet analogišką funkcionalumą siūlantis kompresorius bene visada bus geresnis pasirinkimas. Nepamirškite, kad mūsų internetinėje parduotuvėje įrankiai neretai parduodami ir su akcija.

    Galiausiai beliko nustatyti ergonomiškumą bei mobilumą. Ypač patogu, jeigu kompresorius turi ratukus. Dauguma modelių mūsų elektroninėje parduotuvėje juos turi, todėl tai yra praktiškas pasirinkimas bet kuriam naudotojui. Jeigu, visgi, jau esate numatę kompresoriui vieną, labai aiškią vietą, geriau įsigykite ilgesnę žarną, tai gali būti ir pigesnė alternatyva. Dar yra ir energijos šaltinis. Kadangi kompresorius varomas elektra, jam reikia patogaus įvado. Jeigu naudojamas mobilus įrenginys, geriausia su savimi turėti prailgintuvą. Tiesa, rinkoje yra ir dyzeliu arba benzinu varomų agregatų, tad tokia alternatyva irgi įmanoma.

    Kaip tinkamai naudoti ir prižiūrėti oro kompresorių?

    Tik tinkama eksploatacija ir priežiūra gali lemti tai, jog kompresorių naudosite ilgai ir sėkmingai. Kiekvienas įrenginys gali būti ir dažniausiai yra vis kitoks, tačiau čia mes pateiksime praktiškus patarimus, kaip tinkamai naudoti ir prižiūrėti nuosavą oro kompresorių:

    Naudojimas

    1.     Prieš įjungiant, bent trumpam apžiūrėkite įrenginį, ar viskas tvarkoje ir patikrinkite alyvos lygį (jeigu ji yra dedama, kadangi alyva paprastai pilama į senesnio modelio arba labai galingus kompresorius)

    2.     Pritvirtinkite žarną prie vožtuvo ir patikrinkite ar viskas uždėta tvarkingai.

    3.     Prijunkite žarną prie pneumatinio įrankio ir patikrinkite ar viskas sujungta tvarkingai

    4.     Įjunkite kompresorių į elektros tinklą – nepatariama visko montuoti į jau prijungtą įrenginį, tik dėl saugumo. Dar vienas patarimas – nerekomenduojame naudotis prailgintuvais kompresoriui, kadangi su jais įranga dažnai perkaista.

    5.     Užsidėkite apsauginius akinius ir ausines. Akiniai apsaugos jūsų akis nuo kenksmingų dalelių arba netikėto, stipraus oro srauto bei šiukšlių. Ausinės svarbios tuomet, jeigu kompresorius dirba labai garsiai. Be to, saugumo sumetimais niekuomet nedirbkite su kompresoriniais įrankiais, jeigu dėvite atviro tipo batus (basutės, sandalai, atviros šlepetės ir panašūs).

    6.     Paleiskite kompresorių ir palaukite, kol sukils slėgis. Stebėkite slėgio daviklį ir skaitliuką, kad matytumėte, kada kompresoriuje sukyla darbinis slėgis ir kada jau galima pradėti darbą. Apie darbinį slėgį informuoja tai, kuomet skaitliuke esanti rodyklė nustoja judėti.

    7.     Jeigu įrenginys to reikalauja, sureguliuokite veikimą taip, kad jis į žarną perduotų reikiamą – ne per didelį arba ne per mažą slėgį.

    8.     Naudokitės įrankiais

    9.     Kai reikia išjungti, pirmiausiai išjunkite įrenginį ir ištraukite kištukus iš elektros lizdo (jeigu yra vožtuvas kondensacijai išleisti – jį atidarykite pirmiausiai), kad dingtų slėgis.

    10.  Kuomet įranga nustoja šnypšti, galite atjungti žarnas ir viską sudėti į pradinę vietą.

    Priežiūra

    Gera ir tinkama priežiūra paprastai neatsiejama nuo gero naudojimo. Tačiau yra ir daugiau dalykų, į kuriuos turėtumėte atsižvelgti. Mūsų jau minėtus tepalus reikia patikrinti prieš kiekvieną naudojimą ir pakeisti daugiau-mažiau kas metus, nepriklausomai nuo to ar naudojate daug, ar mažai. Tuomet labai svarbu išvengti nekantraus naudojimo ir skubėjimo viską sujungti dar tinkamai neparuošus sistemos. Taip kyla pavojus jums ir pačio įrenginio ilgaamžiškumui. Vadovaukitės instrukcijomis ir palaukite, kol viskas įsijungs ir pasiruoš arba išsijungs ir išsivaikščios.

    Be to, kaip jau minėjome, nenaudokite prailgintuvų. Per laiką, naudojant įrangą, tikėtina, kad gali atsipalaiduoti tam tikros veržlės ir varžtai. Dėl nuolatinės apkrovos ir vibracijų, tvirtinimo elementai gali atsipalaiduoti. Nors tai nėra indikatorius, kad įranga paseno ir reikia keisti, tai tikrai reiškia, jog pats laikas į rankas imti atsuktuvą ir/ar veržliaraktį ir kibti į darbą. Svarbu kartas nuo karto išvalyti oro paėmimo angas. Per laiką ir naudojimą užsineša dalelių filtras ir į vidų gali patekti šiukšlių bei nepageidaujamų elementų. Jeigu jų nevalysite, mažės įrenginio efektyvumas ir didės gedimo tikimybė. Oro filtrą periodiškai keiskite.

    Na ir galiausiai turime tokį patarimą – atkreipkite dėmesį į ir stebėkite žarnas. Tai yra labiausiai pažeidžiama kompresorinės sistemos dalis, todėl reikia periodiškai tikrinti ar jos neišsitampė, netrūko ar nesuaižėjo. Kas tam tikrą laiką vis tiek reikės įsigyti naują žarną ir ja pakeisti sudėvėtą seną, nes net ir mikro įtrūkimai greitai plečiasi bei mažina efektyvumą.

    Kodėl Diurablis?

    Mes esame jau beveik tris dešimtmečius sėkmingai rinkoje veikianti įmonė, kuri specializuojasi įrankių ir darbui skirtos įrangos bei darbo prekių pardavime. Jeigu ieškote kokybiško oro kompresoriaus, pas mus rasite ne tik juos, tačiau ir priedus kompresoriams. Kad ir kokio galingumo bei našumo įtaiso ieškote namams ar darbui, tikėtina, kad Diurablis parduotuvėje internetu galėsite įsigyti tinkamą oro kompresorių už patrauklią kainą.

  • Žarnos
    Žarnos

    Oro kompresoriaus sistemoje – žarna yra pats jautriausias elementas, kuris yra labiausiai pažeidžiamas. Dėl to jas gali tekti gana dažnai keisti bei reikia nuolat atkreipti dėmesį į jų būklę, kad neprarastumėte darbo efektyvumo ir spartumo. Kadangi, atsiradus net ir mikro plyšiui ar įtrūkimui – labai mažėja slėgis galutiniame taške ir prarandamas efektyvumas bei ilgiau trunka atlikti net ir paprastas užduotis. Diurablis elektroninėje parduotuvėje, galite internetu puikia kaina įsigyti spiralines oro kompresoriaus žarnas bei kokybiškas pneumo jungtis savo kompresorinei sistemai. Jeigu norite pirkti pigiau kainuojančias prekes, tiesiog rikiuokite žarnas pagal kainą. Viršuje arba aukščiau taip pat atsidurs ir tie kompresoriaus priedai, kuriems taikoma akcija.

  • Oro reduktoriai
    Oro reduktoriai
  • Atsarginės dalys
    Atsarginės dalys
Oro kompresoriai, priedai

Tarp šių prekių rasite viską, ko gali prireikti oro kompresoriaus naudojimui, o taip pat ir tą patį oro kompresorių. Tarp šių prekių yra: sujungimo movos, žarnos, oro reduktoriai bei oro kompresorių priedai, atsarginės dalys. Tiesiog pasirinkite tą prekių kategoriją, kuri jus labiausiai domina, nepriklausomai nuo to ar tai movos, ar štuceriai ir galėsite greitai bei paprastai įsigyti juos internetu. Paspaudę ant jos nuotraukos arba skilties kataloge, būsite nukreipti į atskirą kompresoriaus arba jo priedų prekės puslapį, kuriame rasite svarbiausią techninę informaciją. Be to, prie priedų bus įrašyta ir jų kaina, todėl galėsite pasirinkti variantą, kuris kainuoja pigiau, o kartais ir įsigyti komponentus su akcija.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti