Perkamiausi

Autoremonto prekės 

  • Važiuoklės remontas
    Važiuoklės remontas

    Automobilio remontas ir priežiūra, tiek mėgėjiškai, tiek profesionaliu lygiu kelia daug iššūkių. Atliekant važiuoklės remontą reikalingi suspaudėjai bei nuėmėjas. Šie įrankiai yra svarbūs suporto, spyruoklių, guolių vairo traukės ir daugybės kitų komponentų remontui bei aptarnavimui. Jeigu planuojate tam tikrus darbus daryti savomis rankomis arba ieškote įrankių papildymo savo profesionaliam garažui, ar net įmonei – užsukote ten, kur reikia. Diurablis parduotuvėje internetu yra ideali vieta tam, kad puikia kaina, pigiau, ko gero nei kitur, galėtumėte įsigyti automobilių važiuoklės priežiūrai bei remontui skirtos technikos su akcija arba be jos.

  • Kita įranga / įrankiai
    Kita įranga / įrankiai

    Jeigu ieškote itin specifinių įrankių arba specializuotos prekės savo transporto priemonei arba kitam tikslui – gali būti, kad ją rasite čia. Šioje kategorijoje yra visi kiti įrankiai, tarp kurių ir matavimui bei tepimui skirtos priemonės.

    Čia rasite: teleskopinių veidrodėlių, tepalo siurblių, ratų atramų, pincetų, magnetinių įrankių juostų, langų grandiklius, automobilių atramas, buksyravimo lynus, elektros generatorius ir daugybę kitų prekių.

    Gera kaina (su akcija arba be jos) ir pigiau nei įprastai įsigykite kokybiškus įrankius matavimui bei tepimui internetu. Mikrometras leis itin tiksliai pamatuoti, o langų grandiklis – kiekvienu šaltuoju sezonu nuvalyti savo transporto priemonės langus nuo šerkšno ir/ar ledo. Bet kuris akumuliatorinis įrenginys išspręs problemas, kurios kyla tempiant laidą. Tepimo švirkštas ar kitos tepimo priemonės prailgins įvairių techninių įrenginių tarnavimo laiką. Magnetinė įrankių juosta – idealus priedas darbui namuose ar profesionaliai, kadangi galėsite saugiai ir paprastai laikyti įrankius, kuriuos naudojate darbe. Na, o refraktometras bus labai specifinis įrankis, leidžiantis nustatyti, kokiu kampu lūžta šviesa.

    Jeigu apie kažkurią prekę norite sužinoti daugiau, spauskite ant jos laukelio prekių kataloge ir galėsite perskaityti išsamią techninę informaciją. Taip pat galite drąsiai kreiptis patarimo ir atsakymų į mūsų klientų aptarnavimo skyrių.

  • Kebulo remontas
    Kebulo remontas
  • Nuemėjai universalūs
    Nuemėjai universalūs

    Darbui su automobilių remontu, ypač su važiuoklės ir vairo mechanizmais yra reikalingi sudėtingi įrankiai. Tarp tokių patenka ir vairo traukių nuėmėjas bei guolių nuėmėjai. Labai patogu, kad jų galite gera kaina įsigyti ir internetu.

    Internetinėje parduotuvėje Diurablis galėsite rasti viską, ko reikia specializuotam servisui ar mėgėjiškoms dirbtuvėms, kurios nori užsiimti guolių ir/ar vairo traukių nuėmimui. Kadangi atidžiai atrenkame prekes, kurias parduodame, galime pasiūlyti nuėmėjus bene geriausiomis kainomis, o kartais pritaikoma ir akcija. Renkantis nuėmėjus svarbu pasižiūrėti į prekės techninį aprašymą, kad įrankis tikrai atitiktų lūkesčius ir iškeltus kriterijus.

  • Presai
    Presai
  • Plovykos, smeliasrovės
    Plovykos, smeliasrovės

    Smėliasrovė yra labai naudingas įrankis įvairiose srityse, kadangi su jos pagalba galima apdirbti įvairias medžiagas bei paviršius tam, kad juos nugludintumėte. Metalą ar kitas medžiagas galima apdirbti būtent su gera kaina (pigiau) iš internetinės parduotuvės Diurablis įsigyta smėliasrove. Ji taip pat gali pašalinti seną dažų ar lako sluoksnį.

    Aukšto slėgio plovykla taip pat gali valyti įvairius paviršius greitai ir efektyviai. Pagrindinės aukšto slėgio plovyklos privalumas – galima pašalinti ir tvirtai prilipusius, sausus nešvarumus, kurių nepašalintų įprastas rankinis valymas arba žemo slėgio plovimo srovė.

    Abu šiuos įrankius galite įsigyti iš patikimo partnerio Diurablis. Jie tinka ir pramoniniam, bet kartais gali tikti ir mėgėjiškam, buitiniam naudojimui.

  • Variklio remontas
    Variklio remontas

    Efektyviai variklio priežiūrai reikalingos dvi sudedamosios dalys – savalaikis remontas bei plovimas. Čia galite rasti ir patogiai internetu įsigyti viską, ko reikia profesionaliam variklio remontui, o taip pat ir plovimui. Gera kaina (pigiau, su akcija arba be jos) įsigykite variklio stovų, žvakių raktų, raktų tepalo filtrų arba kompresometrų. Taip pat galite rasti ir kitokių prekių, tokių kaip stroboskopas. Diurablis internetinėje parduotuvėje prekiaujame įvairiomis prekėmis, skirtoms automobiliams.

    Paspauskite ant jus sudominusios prekės ir greitai pamatykite svarbiausią techninę informaciją, kuri padės priimti geriausią sprendimą dėl to, ką įsigyti.

  • Kelimo įranga
    Kelimo įranga

    Norint, kad garaže arba bet kuriame servise bei/ar dirbtuvėse pavyktų remontuoti transporto priemonę, beveik neišvengsime to, kad reikia keltuvų, taip vadinamųjų domkratų. Šie įrankiai yra nepakeičiami ratų keitime, važiuoklės bei ratų ir vairo mechanizmo remonte bei siekiant detaliau apžiūrėti automobilio dugno būklę arba patikrinti tam tikrų važiuoklės mazgų būklę.

    Diurablis jau beveik tris dešimtmečius sėkmingai prekiauja įvairiausiomis priemonėmis ir įrankiais bei įranga, kurie yra skirti darbui bei automobilių remontui ir priežiūrai. Jeigu ir jūs ieškote atramų, domkratų ir keltuvų transporto priemonėms bei varikliams (domina motociklo keltuvas, kėlimui skirtos atramos ir t.t.), tuomet užsukote būtent ten, kur tokių prekių tikrai yra. Atidžiai atrenkame patį geriausią kainos ir kokybės santykį siūlančius produktus tam, kad klientai būtų kuo labiau patenkinti, o technika tarnautų kuo ilgiau.

    Renkantis keltuvą ir domkratą svarbu pasižiūrėti, kad jis tiktų prie jūsų norimos transporto priemonės. Šią informaciją galite gauti vizualiai pasižiūrėję į keltuvo ir domkrato nuotraukas arba paskaitę techninę informaciją, kuri pateikiama kiekvienos prekės puslapyje. Primename savo klientams, kad variklio keltuvams, atramoms ir domkratams gali būti pritaikyta ir akcija, o tuomet pavyks aukštos kokybės įrangą įsigyti pigiau nei įprastai.

    Prie kėlimo įrangos internetu taip pat galėsite įsigyti ir gervių.

    Jeigu norite įsigyti domkratą pirmą kartą, būtinai turite skaityti jo techninį aprašymą, kadangi tik pagal šias savybes galima lyginti du skirtingus įrenginius. Ekonominės klasės domkratą patogu ir patartina vežiotis savo transporto priemonėje, kad iškilus problemai patiems arba prireikus padėti kitiems, visuomet galėtumėte žinoti, jog po ranka turite įrankį, kuris bus naudingas. Na, o nuolatiniam darbui dirbtuvėse jau reikėtų galingesnio, patikimesnio ir aukštesnės klasės įrankio, kurio kaina turėtų būti nuo 1,5 iki 3 ir daugiau kartų didesnė. Kartais labai praverčia akcija, kurią taikome ypatingomis progomis. Renkantis domkratą būtinai pažiūrėkite į tai, koks yra jo maksimalus kėlimo svoris. Jūs galite rinktis iš įprastų mechaninių domkratų arba iš hidraulinių domkratų (pastarieji dažnai turi didesnį kėlimo svorį). Taip pat šiek tiek svarbus ir pačio prietaiso svoris. Jeigu jis – labai didelis, tuomet nėra praktiška nešiotis tokį įrenginį. Jeigu domkratas sunkus arba labai daug gali pakelti, geriausia, kad jis būtų ant ratukų.

    Jeigu turite du skirtingus automobilius – pvz., 2,2 tonos sveriantį visureigį ir 1,1 tonos hečbeką, ko gero, kad reikės dviejų atskirų keltuvų arba vieno, pakankamai galingo. Lengvesnio hečbeko domkratas niekaip nepakels visureigio arba sulūš bekeldamas, todėl būtinai atsižvelkite į maksimalią keliamąją jėgą.

    Žvelgiant į ergonomiškumą, labai svarbu paminėti ir tai, kad pats pakėlimo ir operavimo mechanizmas būtų paprastas ir lengvai perprantamas.

    Kodėl verta įsigyti domkratą? Visų pirma – galėsite atėjus sezonui patys pasikeisti ratus iš žieminių į vasarinius ir atvirkščiai. Jeigu domkratą su savimi vežiojatės, galėsite be problemų pakeisti prakiurusį ratą atsarginiu, tiesiog pakelėje. Taip pat, kartu su ratų keitimu galėsite pakeisti stabdžių skystį ar transmisijos skystį. Verta paminėti ir tai, kad tam tikrais atvejais domkratą galima panaudoti ne tik automobilio, bet ir kitos jūsų turimos technikos pakėlimui.

  • Akumuliator. pakrovėjai, paleidėjai, testoriai
    Akumuliator. pakrovėjai, paleidėjai,...

    Tam tikrais atvejais nepavyksta užvesti automobilio. Jeigu kaltas išsikrovęs akumuliatorius, tuomet į pagalbą reikia pasitelkti užvedimo laidus (dar vadinamieji krokodilai) arba atskirus variklio paleidėjus. Pastarieji veikia, kaip atskira baterija ir jį prijungus prie akumuliatoriaus, šis suteikia reikiamą kiekį energijos ir automobilį turėtų pavykti užvesti.

    Turėkite omenyje, kad užvedimo laidai ir paleidėjai problemą nebūtinai išspręs. Jeigu jūsų akumuliatorius jau yra prastos būklės arba nebeveikia taip gerai, kaip anksčiau, tuomet jau reikia galvoti apie jo keitimą, o ne apie užvedimo laidų ar paleidėjo naudojimą. Labai patogu, kad svarbią ir naudingą auto techniką galite įsigyti ir internetu. Diurablis jums siūlo aukštos kokybės prekes labai gera kaina. Pirkite geriausias autoremonto prekes pigiau nei beveik bet kur kitur. Prekėms kai kada taikoma ir akcija, todėl viskam dar gali būti pritaikomos ir nuolaidos.

    Užvedimo laidai yra labai naudingas pirkinys bet kuriam transporto priemonės savininkui. Juos apsimoka vežioti bagažinėje, nes ne tik, kad galėsite padėti patys sau, bet ir kitiems, pvz., draugui, kaimynei, šeimos nariui. Šiuo įrankiu naudotis tikrai nesunku ir viskas vyksta labai paprastai, tad drąsiai galite internetu įsigyti variklio paleidėjų arba užvedimo laidų.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti