Perkamiausi

Dildės, galąstuvai 

  • Dildės metalui
    Dildės metalui

    Kaip ir seniau, taip ir dabar dildės yra vienas iš svarbiausių įrankių, naudojamų metalurgijoje bei darbe su metalo įrankiais. Pasirinkimas dabartinėje rinkoje yra tikrai platus, tačiau Diurablis prekių asortimente yra daugybė skirtingų dildžių metalui, kurias naudoja profesionalūs meistrai, įmonės ir mėgėjai. Dauguma dildžių parduodamos komplektais, todėl atkreipkite dėmesį į pavadinimą ir informaciją prekės aprašyme, kad tiksliai žinotumėte, koks pirkinys atkeliaus pas jus. Prekės puslapyje taip pat nurodoma ir kita aktuali techninė informacija, kuri gali būti svarbi perkantiems internetu. Kartais kokybiškos dildės pasižymės aukštesne kaina, tačiau bus vertos kiekvieno cento, kadangi idealiai atliks paskirtą užduotį. Kai kada pasitaiko ir akcija, kuomet sumažintomis kainomis įrankius, mūsų klientai gali įsigyti pigiau nei įprastai.

  • Dildės medžiui
    Dildės medžiui

    Reikia naujos dildės medžiui? Norite pradėti darbus nuosavose dirbtuvėse arba ieškote įrankio hobiui? Nepriklausomai nuo to, koks jūsų tikslas – Diurablis asortimente rasite pačių įvairiausių rankinių įrankių, o tarp jų ir kokybiškos dildės medžiui. Internetu jas įsigyti dabar yra patogiau nei bet kada anksčiau, nes galite paskaityti svarbiausią techninę informaciją apie pačias dildes ir išsirinkti tą komplektą ar tą dildę, kuri tinka labiausiai. Darbui su mediena reikia labai specifinių įrankių, kurie tinkamai išpildytų lūkesčius bei leistų nepažeistų pačio medžio. Prekes kataloge galite rūšiuoti pagal tokius kriterijus, kaip: kaina, pavadinimas, likutis sandėlyje ir kiti. Jeigu pamatote, kad dildėms taikoma akcija, nepraleiskite progos jų įsigyti pigiau.

  • Galąstuvai
    Galąstuvai

    Dildžių ir dalgių galąstuvai – itin naudingas priedas, kuris leidžia ilgiau išlaikyti efektyviai panaudojamas dildes net ir po intensyvaus jų naudojimo. Galąstuvai reikalingi tam, kad dildės arba dalgio ašmenys visad būtų aštrūs ir tinkamai šlifuotų arba pjautų per reikiamą paviršių. Internetu labai patogu įsigyti nebrangių galąstuvų, kurie galėtų papildyti jūsų įrankių stalčių, dėžę ar spintelę. Išsirinkti tikrai nebus sunku, nes elektroninėje Diurablis parduotuvėje veikia patogus prekių rūšiavimo įrankis bei galima pamatyti visą svarbiausią informaciją apie patį galąstuvą. Sužinosite ne tik tai, kokia prekės kaina, bet ir kokie matmenys, svarbiausios savybės. Jeigu taikoma akcija, galąstuvus dildėms ar dalgiams įsigysite dar pigiau.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti