Perkamiausi

Batai 

Vienas iš svarbiausių aksesuarų ir aprangos elementų darbo vietoje yra tinkami darbiniai batai. Tiek vyrams, tiek moterims turime pasiūlyti platų darbinių batų asortimentą, kuris ne tik padės komfortiškai judėti viduje ar lauke, tačiau taip pat ir apsaugos kojas, atitiks darbo saugos reikalavimus.

Kaip pasirinkti geriausius darbinius batus?

Be abejonės, darbo batai turi būti patvarūs ir patogūs. Tačiau tas patvarumas dažnai būna pagrindinė priežastis, kodėl jūsų kojos gali jaustis pavargusios ir skaudėti po ilgos darbo dienos. Dažnai verta keisti ne batus, o tiesiog įsigyti papildomus vidpadžius, kurie leistų minkščiau judėti, kadangi dauguma darbinių batų yra saugūs, tačiau neturi pakankamo išlinkimo pėdai bei pasižymi kietais kraštais.

Štai trumpas gidas, kuris padės įsigyti geriausius batus internetu.

1. Estetika – nors galima sakyti, kad ji čia nėra pats didžiausias prioritetas, tačiau juk niekam nesinori pirkti perdėtai negražių batų. Estetika – subjektyvus klausimas, tačiau pasirinkimas Diurablis parduotuvėje yra didelis, todėl tikrai turėtų pavykti rasti patogius batus, kurie ir atrodo gerai arba bent jau vieną-kitą alternatyvą.

2. Bato pasiuvimas – vien pasižiūrėjus į batą turi matytis, kad jis yra pagamintas tvirtai. Aukštos kokybės nuotraukos mūsų parduotuvėje leis pasižiūrėti į batus per ekraną ir pamatyti daug svarbių detalių. Pvz., sniegbatis turės visiškai kitą pasiuvimą nuo įprasto darbo bato, tinkančio logistikos darbe, kur daug vaikščiojama.

3. Apsauga nuo šalčio – kuomet temperatūra lauke nukrenta šiek tiek žemiau arba tuomet, kai dirbate šaltoje aplinkoje, svarbu, kad avalynė turėtų šilumą sulaikantį sluoksnį. Tačiau jie nėra itin tinkami vasarą, nes tuomet pėda labai smarkiai prakaituos. Vasarą geriau rinktis avalynę iš tekstilės arba su tinklelio sluoksniu.

4. Pirštų apsaugos – ten, kur darbo vietoje yra dideli svoriai (statybos, remontai, griovimas), dažnai reikalingi specialūs batai, kurių priekyje būtų specialios apsaugos pirštams.

5. Apsauga nuo drėgmės – dažniausiai nuo drėgmės geriausiai saugo vandeniui atspari oda arba Gore-Tex audinys su vandeniui nepralaidžia membrana.

6. Svoris – aukščiausios kokybės ir saugiausi batai dažniausiai yra sunkūs. Tačiau geri darbiniai batai gali būti ir lengvi. Tereikia rasti optimalų modelį.

Darbiniai batai Diurablis parduotuvėje internetu

Mūsų parduotuvėje internetu galite įsigyti dešimtis skirtingų porų darbo batų, klumpių, sniegbačių bei kitų avalynės pasirinkimų. Prekes galite rūšiuoti pagal įvairius kriterijus, kad greičiau rastumėte būtent tai, ko jums labiausiai reikia.

Paspaudę ant prekės nuotraukos, būsite nukreipti į individualų tos prekės puslapį, kuriame yra visa svarbiausia informacija apie prekę. Čia surašomos ne tik medžiagos, iš kurių avalynė pagaminta, tačiau ir svarbūs saugumo sertifikatai, unikalūs konstrukciniai elementai bei kiti svarbiausi niuansai.

Prekių kataloge taip pat nurodoma, jeigu avalynei taikoma akcija. Jeigu ji vyksta, tam tikrą avalynę galite įsigyti pigiau – sumažinta kaina.

Kaip tinkamai nešioti darbinius batus?

Turbūt suprantate, kad neužtenka vien įsigyti geriausią avalynę arba pasirinkti garsiausio gamintojo produkciją. Taip pat reikia žinoti ir tai, kaip tinkamai nešioti tuos batus, kad iš jų gautumėte didžiausią naudą, t.y. apsaugos jūsų koją bei suteiks maksimalų įmanomą komfortą.

Bene svarbiausia detalė yra drėgmės kontroliavimas. Jeigu pėdos ir kojos išlieka sausos šiltuoju metų laiku, jos gali geriau vėsintis, o žiemą – būna šiltai bei lėčiau praranda šilumą. Valdydami drėgmę taip pat išvengiate galvos skausmo dėl nemalonių kvapų.

Darbui rinkitės tinkamas kojines. Medvilnė neblogai sugeria drėgmę, tačiau vos tik iš medvilnės pagamintos kojinės sugeria drėgmę ir dėl to praranda visą elastingumą, minkštumą bei tikrai nemaloniai jaučiasi ant kojos. Net ir dėl labai mažos kainos neverta jų rinktis intensyviam darbui. Poliesterio kojinės yra pagamintos iš sintetinio audinio ir nesugeria drėgmės. Ilgos dienos bėgyje, poliesteris daug geriau susitvarko su drėgme. Vilna bei vilnos mišiniai yra, ko gero, tinkamiausias pasirinkimas. Vilna pasižymi antibakterinėmis savybėmis, išlaiko pėdas sausas, leidžia kojoms kvėpuoti bei suteikia pakankamai minkštumo.

Kaip tinkamai prižiūrėti batus po darbo? Visų pirma, reikėtų turėti ne vieną porą ir jas, periodiškai rotuoti tarpusavyje. Taip jūs galėsite vieną porą visiškai išdžiovinti, kol avite kitą ir išvengsite nepatogių pojūčių. Kalbant apie džiovinimą, tai po darbo dienos reikėtų leisti, kad avalynė visiškai išdžiūtų. Tam paprastai reikia nuo 12 iki 24 valandų, priklausomai nuo to, kiek sušlapo vidiniai bei išoriniai sluoksniai. Darbinius batus išlaikykite švarius ir periodiškai, bent jau lengvai nuvalykite. Ant paviršių likęs purvas bei kitos medžiagos gali pakenkti jų išvaizdai bei suardyti tam tikrus sluoksnius.

Nepamirškite, kad galite prenumeruoti Diurablis naujienlaiškį, kad gautumėte svarbiausią informaciją į savo elektroninį paštą ir niekada nepraleistumėte jokių svarbių naujienų ar išpardavimų. Mes turime platų prekių asortimentą, jį nuolat atnaujiname ir papildome, todėl tikrai galite tikėtis rasti kokybišką avalynę darbui patrauklia kaina!

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti