Perkamiausi

Prožektoriai 

Jeigu ieškote patikimo apšvietimo šaltinio darbo vietoje arba patalpose, jus galėtų sudominti LED panelės. Šioje prekių kategorijoje taip pat yra iškylose, namuose ar profesionaliame darbe praverčiantys LED lauko prožektoriai su arba be stovo.

Pakeiskite esamą, neefektyvų apšvietimo sprendimą moderniais ir patikimais LED šviestuvais panelėmis arba prožektoriais.

LED panelės internetu – kaip išsirinkti?

Įprastai, bet kuri LED panelė yra skirstoma pagal savo dydį (matmenis). Dauguma jų yra pritaikytos standartiniams lubų detalių matmenims (60x60, 120x60 ir 120x30cm).

Visų pirma, daug kam gali kilti klausimas, kodėl apskritai reikia susirūpinti apšvietimo sprendimais ir atgyvenusius turi jau dabar keisti modernus LED apšvietimas? Į šį klausimą yra daug atsakymų, nes LED šviestuvai turi daugybę privalumų. Visų pirma, išsiskiria tai, kad šio tipo šviestuvai yra daug efektyvesni (mažiau energijos prarandama per šilumą), ilgaamžiškesni (šviečia 10+ tūkst. valandų) ir gali šviesti daug ryškiau už tradicines kaitrines lemputes.

Renkantis reikėtų atkreipti dėmesį į šiuos parametrus:

·        Šviesos srautas per vatą (liumenai per vatą) – liumenai matuoja šviesos srautą (stiprumą). Kuo daugiau liumenų, tuo ryškiau šviečia LED panelė. Tačiau taip pat svarbus ir šviestuvo galingumas (matuojamas vatais, W). Tik sudėjus šiuos du dydžius drauge galima matyti tikrąjį LED panelės efektyvumą. Ignoruodami šių dydžių santykį matysite tik tai, kaip ryškiai švies šviestuvas arba kiek daug energijos jis suvartos. Efektyvesnė šviesos panelė visuomet verta daugiau dėmesio.

·        Šviesos spalva – ji vadinama temperatūra ir matuojama kelvinais (K).

o   <2700-3000K – šilta arba labiau gelsva šviesa. Geriausiai tinka miegamajame arba tose patalpose, kur reikia ramybės ir jaukios atmosferos.

o   3000-4000K – natūralios dienos šviesa, tinkanti beveik visur, pradedant garažu, baigiant sandėliavimo erdvėmis ar kai kuriomis darbo patalpomis, ypač ten, kur patenka nemažai saulės šviesos.

o   4000-5000K – šaltų atspalvių balta. Tokia dažniausiai naudojama patalpų viduje (administracinių, darbo, mokslo, komercinių). Tačiau jos retos namuose, kadangi apšvietimas – dirbtinis ir pernelyg ryškus kasdieniam, ramiam buvimui.

Atsidarę prekės puslapį būtinai perskaitykite kuo daugiau techninės informacijos, kad tiksliai žinotumėte, kurie diodiniai šviestuvai geriausiai atitiks poreikius. Taip pat svarbus ir atsparumas. Priklausomai nuo atsparumo, šviestuvams suteikiamas IP sertifikatas, pvz., IP65. Atkreipkite dėmesį ir į tai, kuomet perkate šviestuvus internetu. Šis sertifikatas parodo, kaip gerai mechanizmai ir elektronika yra apsaugoti nuo dulkių, nešvarumų, drėgmės.

Prožektorius – koks bus geriausias?

Dėka to, kad yra mobilūs arba reguliuojami, prožektoriai yra bene pats geriausias pasirinkimas darbe, namuose ar beveik bet kur kitur, kur reikia apšviesti specifines zonas arba darbo vietą. Tiesą pasakius, rankinis prožektorius pravers ne tik darbe. Jį galima panaudoti ir laisvalaikio metu, kuomet keliaujate, žvejojate ar iškylaujate.

Diurablis asortimente rasite pastatomus šviesos diodų prožektorius, čia taip pat yra ir halogeniniai prožektoriai, kurie daugiausiai naudojami objekte, darbo vietoje. Kaip ir renkantis LED paneles, taip ir su prožektoriais, reikia atkreipti dėmesį į jų techninę specifikaciją. Liumenai yra svarbus indikatorius to, koks efektyvus ir kaip gerai šviečia prožektorius. Kuo daugiau liumenų, tuo jis ryškesnis. Tačiau sunku pasakyti, kiek yra gana, kadangi reikalingo stiprumo kiekis priklauso nuo to, kokio dydžio erdvėje dirbate. Taip pat reikia nepamiršti, kad daugiau liumenų dažniausiai reiškia ir daugiau vatų – didesnės energijos sąnaudos ir greičiau išsenkanti baterija (jeigu tai – akumuliatorinis įtaisas).

Kur galima panaudoti prožektorius?

Įsigytus prožektorius, priklausomai nuo jų savybių, galite panaudoti labai įvairiai. Mažiau galingi arba nedideli prožektoriai geriau tinka mažų erdvių apšvietimui, pvz., fasadų dalims, reklaminiams stendams, kokiai nors specifinei patalpos daliai. Didesnio galingumo prožektoriai jau gali būti naudojami ir scenų, didelių darbo erdvių apšvietimui. Priklausomai nuo konstrukcijos tipo, kai kurie modeliai gali būti montuojami ant sienos, gembės ar tvirtinami prie lubų arba net ir stovo.

Kodėl Diurablis?

Diurablis – jau beveik 30 metų rinkoje esantis prekės ženklas ir įmonė, kuri specializuojasi darbui skirtų įrankių, priedų jiems bei kokybiškos technikos profesionalams, pardavimu. Turime platų prekių asortimentą, kurį nuolat atnaujiname. Prie apšvietimo sprendimų mūsų pirkėjai ras ir daugybę skirtingų tipų LED panelių bei prožektorių, kurie talkins buityje ar darbe.

Nuolat siekiame, kad klientai liktų patenkinti, todėl mūsų parduotuvėje internete, visuomet geriausia prekių kaina. Kai kada pritaikoma ir akcija, todėl prožektorius galite įsigyti dar pigiau nei būtų įprastai. Prekių krepšelį internetinėje parduotuvėje galite apmokėti vienu iš daugelio būdų, o jūsų užsakymą visoje Lietuvoje pristatysime vos per 1-3 darbo dienas. Jeigu kyla klausimų arba norite patarimo, mes visuomet laukiame jūsų savo fizinėse parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Panevėžyje ir elektroniniu paštu siunčiamų laiškų, skambučių bei net žinučių platformoje Skype.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti