Perkamiausi

Rankiniai pjūklai medžiui 

Tinkamai pasirinkus pjūklą, darbai su mediena, tiek profesionalams, tiek mėgėjams pasidaro gerokai lengvesni. Nuo gero pjūklo tiesiogiai priklauso ir tai, kaip greitai pavyks perpjauti, kaip tiksliai ir švariai bus nupjauti ruošiniai bei/ar detalės. Tenka pripažinti, kad nėra vieno, universalaus pjūklo, kuris idealiai tiktų visoms medžiagoms. Dėl to medienai pjauti yra reikalingas specialus rankinis pjūklas, skirtas medžiui.

Renkantis svarbu žinoti, kad kuo mažiau dantų turi ašmenys, tuo greičiau, grubiau ir šiurkščiau pjaus pjūklas. Jeigu norite pjauti itin smulkmeniškai, tiksliai arba jau nuo pat pirmų akimirkų turėti kiek glotnesnį ruošinio paviršių ir kraštus, rinkitės pjūklą, kuris turi mažesnius ir tankesnius dantis.

Nepamirškite, kad pjūklą reikia laikyti sausoje aplinkoje ir nusausinti po to, kai su juo dirbote lietuje arba drėgnoje aplinkoje. Taip apsaugosite metalinius ašmenis nuo korozijos, kuri veda prie silpnėjimo. Taip pat verta pasidomėti apsauginiais dėklais arba turėti įrankių dėžę, kurioje pjūklas būtų saugus, nes ašmenų dantukai gali būti gana lengvai pažeidžiami.

Jeigu norite internetu įsigyti kokybiškus medienos pjūklus geriausia kaina, tuomet esate būtent ten, kur galėsite taip padaryti. Diurablis yra jau beveik tris dešimtmečius sėkmingai veikianti įmonė, kuri specializuojasi įrankių ir darbui reikalingos technikos bei priedų jai, pardavime. Pas mus galėsite, ko gero pigiau nei bet kur kitur įsigyti rankinių pjūklų be arba su akcija ir rinktis iš gausaus, profesionalų vertinamų pjūklų asortimento.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti