Perkamiausi

Termo rūbai 

Dažnu atveju intensyvus fizinis darbas skatina prakaituoti ir verčia jaustis nepatogiai dėl to, kad labai sukaistate. Termo rūbai yra skirti tam, kad palaikytų kuo optimalesnę jūsų kūno temperatūrą bei pašalintų drėgmę. Todėl vasarą jums būna vėsiau, o žiemą – šilčiau.

Termo drabužiai paprastai apsivelkami po įprastais darbo rūbais, kad sugertų prakaitą bei neleistų jam įsigerti į įprastus drabužius. Termo aprangos yra pačių įvairiausių drabužių: marškinėliai ilgomis arba trumpomis rankovėmis, apatinės kelnės, šortai bei kita. Diurablis parduotuvėje rasite aukštos kokybės termo aprangą puikiomis kainomis. Galėsite patogiai ir greitai įsigyti tai, ko reikia jums, jūsų kolektyvui ar komandai.

Termo drabužiai – privalumai

Visų pirma reikia paminėti tai, kad šie drabužiai puikiai atlieka savo funkciją – pašalina drėgmę, sugeria prakaitą. Nesvarbu ar dirbate intensyvų fizinį darbą ar būnate karštoje aplinkoje, prakaituodami ir sušlapdami tikrai ne tik, kad jausite diskomfortą, bet taip pat labiau alinate savo organizmą, padarote jį pažeidžiamesniu, nes šlapi drabužiai labiau traukia šaltį.

Tinkamai pasirinkti termo drabužiai taip pat maloniai priglunda prie kūno, nesuvaržo judesių ir leidžia jaustis patogiai, nepriklausomai nuo to, kokia veikla užsiimate. Dažniausiai šie drabužiai sudėtyje turi ir elastano, kuris suteikia termo aprangai reikalingo tamprumo, tad ji prisitaiko prie kūno linijų geriau nei įprasti drabužiai.

Termo rūbai taip pat užtikrina ir labiausiai prakaituojančių jūsų kūno vietų priežiūrą, nes tose zonose, jie paprastai turi dar geriau apdirbtą audinį, kuris sugeria dar daugiau drėgmės bei perneša ją iš didžiausio prakaitavimo zonų. Taip veikia ir marškinėliai, ir šortai, ir kelnės.

Štai kiti privalumai, kodėl verta įsigyti termo drabužius bei juos dėvėti darbo vietoje:

  • Sutaupoma energija – galbūt to nežinote, tačiau prakaitavimas ir šilumos išleidimas iš kūno reiškia energijos praradimą ir nuostolį. Termo apranga nuo to apsaugo, kadangi organizmui reikia skirti žymiai mažiau dėmesio vėsinimuisi dėl to, kad tai daryti padeda pati apranga.

  • Greitas džiūvimas – po kiekvieno nešiojimo (nebent apranga nespėjo sugerti prakaito) termo aprangą patartina išskalbti. Dėl to, kad yra labai praktiški, termo rūbai džiūsta labai greitai. Lyginant su įprasta tekstile, jums reikės daug mažiau laiko tam, kad termo apranga visiškai išdžiūtų.

  • Universalumas bei lengvumas – šios medžiagos sveria labai nedaug, todėl daug kas sako, jog dėvint termo aprangą atrodo, kad visai nieko nesate apsivilkę. Taip jaučiasi net ir tuomet, kai esate sušlapę. Kalbant apie universalumą reikia paminėti, kad ši apranga patogiai ir praktiškai nešiojasi tiek šaltuoju, tiek šiltuoju metų laiku.

Termo drabužiai – pirkite internetu

Jeigu norite patogiai ir paprastai bei puikia kaina įsigyti kokybiškų termo drabužių internetu, internetinė parduotuvė Diurablis pasiūlys viską, ko tik reikia.

Ilgiau nei 20 metų sėkmingai prekiaujame aukščiausios kokybės darbo rūbais ir įrankiais bei susijusiomis prekėmis, todėl esame atsirinkę geriausius gamintojus bei tiekėjus, kurie siūlo produkciją, mūsų klientams teikiančią didžiausią naudą. Perkant internetu iš Diurablis parduotuvės galėsite patogiai pasirinkti reikalingų termo drabužių dydžius ir tinkamą kiekį. Jeigu prekėms pažymėta akcija, tuomet kokybiškus termo rūbus pavyks įsigyti dar pigiau nei įprasta kaina. Ieškodami geriausios kokybės produktų, atkreipkite dėmesį į techninę informaciją (Plačiau apie prekę), kur nurodomos svarbiausios techninės savybės.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti