Perkamiausi

Rankiniai sodo įrankiai 

Jeigu savo malonumui arba profesionaliai darbuojatės sode, jums tikrai pravers rankiniai sodo įrankiai ir sodo įranga. Tarp šių prekių yra labai daug skirtingo asortimento, todėl rasite tikrai visko, ko gali prisireikti kasdienėje sodininkystėje arba kilus iššūkiui padaryti kažką naujo. Diurablis elektroninėje parduotuvėje internetu galima rasti daugybę sodo technikos patrauklia kaina, todėl čia verta užsukti.

Sekatoriai

Sekatoriai – specialios sodininkų žirklės, kurios naudojamos medžių ir krūmų šakoms bei šakelėms karpyti bei trumpinti. Sekatorius tikrai svarbus įrankis kiekviename sode, jeigu norite turėti ne tik gerą estetiką, tačiau ir saugią, išpuoselėtą aplinką.

Kastuvėliai

Kastuvėliai – tai nedideli įrankiai, kurie labai praverčia sodinant, iškasinėjant ir prižiūrint gėles, jaunus augalus, šiltnamiuose. Tiek lauke, tiek viduje persodinant augalus iš vieno vazonėlio į kitą, labai praverčia sodo kastuvėliai. Ergonomiškas dizainas – labai svarbus, kadangi įrankis naudojamas intensyviam darbui rankomis.

Šakės ir grėbliai

Šakės – įrankis darbui ūkyje arba sode. Juo dažniausiai semiama arba smeigiama (paimama) ir perkėlinėjamas šienas, šiaudai, žolė ar kitos medžiagos. Na, o grėbliai naudojami grėbimui. Dažniausiai grėbiami lapai, šiukšlės, kitos atliekos sode, darže, ūkyje, aplink namus.

Mūsų internetinėje parduotuvėje galite bene pigiau nei bet kur kitur įsigyti aukštos klasės sodo technikos ir rankinių sodo įrankių. Apie kiekvieną prekę yra ir papildomos, svarbios techninės informacijos, kuri padės išsirinkti geriausią variantą jūsų poreikiams. Jeigu kyla klausimų dėl mūsų prekių pristatymo, apmokėjimo arba dėl konkrečios prekės – juos galite mūsų komandai užduoti telefonu, elektroniniu paštu arba per Skype. Prekėms kai kada taikoma ir akcija, todėl kainos tam tikru metu būna dar geresnės.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti