Perkamiausi

Įrankių dėžės/krepšiai 

Tiek profesionaliam, tiek namų meistrui dažnai neužteks paprasto indelio ar mažos dėžutės visiems turimiems įrankiams bei jų priedams susidėti. Dėl to pasidaro reikalingos įrankių dėžės bei krepšiai. Diurablis elektroninėje parduotuvėje rasite įvairaus dydžio, įvairių gamintojų ir skirtingų tipų dėžių, krepšių bei dėklų įrankiams patrauklia kaina.

Norint, kad pavyktų sklandžiai ir efektyviai atlikti darbą, neužtenka tik turėti tinkamus įrankius. Juos reikia transportuoti arba laikyti po ranka, kad nereikėtų kiekvieną kartą eiti iki transporto, leisti nuo kopėčių ar stogo, kitu būdu stabdyti darbo eigą, kad tik pasiimtumėte įrankius.

Šioje prekių kategorijoje yra trys pagrindinės prekių rūšys: krepšiai, dėžės ir dėklai.

Krepšiai dažniausiai gaminami iš audinio. Geresni modeliai turi ir gumos, galbūt plastiko elementų, yra atsparūs vandeniui. Krepšiai dažniausiai nešami persimetus per petį arba užsimetus ant jo. Darbo krepšys išsiskiria tuo, kad turi labai daug kišenių ir skyrelių įrankiams susidėti. Krepšyje labai patogu neštis sunkius įrenginius, tokius kaip dideli grąžtai, medžio apdirbimo įranga, pneumatika ir kt.

Įrankių dėžės gali būti pagamintos iš plastiko ar metalo. Šios dvi medžiagos yra sutinkamos dažniausiai. Dėžės privalumas – patogus atidarymas ir be galo didelis ergonomiškumas viduje, tvirtumas, atsparumas pažeidimams, nuo kurių neapsaugoti medžiaginiai krepšiai (dūrimai, pradrėskimai ir kt.). Metaliniai įrankių dėžių variantai yra labai populiarūs, kaip ir plastikiniai. Pastaruosius dažniau renkasi mėgėjai arba namuose darbus atliekantys žmonės, o objektuose dirbantys arba daug iš vienos vietos į kitą keliaujantys profesionalai renkasi tvirtesnius metalinius variantus. Įrankių dėžė leidžia talpiausiai ir patogiausiai išsidėlioti įrankius, aksesuarus, priedus ar susijusį inventorių.

Na ir galiausiai įrankių diržai su dėklais (arba dėklai su diržu). Jie rišami per juosmenį ir turi specialų krepšelį arba specialias angas, kur galima įdėti įrankius bei antgalius jiems. Taip galima po ranka turėti reikiamus įrankius ir nesirausti dėžėje kiekvieną sykį (pvz., reikia replių ir atsuktuvo ar pnš.).

Diurablis parduotuvėje galite internetu įsigyti įrankių dėklų, krepšių bei dėžių pigiau nei beveik bet kurioje kitoje parduotuvėje. Prekėms šioje kategorijoje neretai taikoma ir akcija.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti