Kirviai/kotai

Perkamiausi

Kirviai/kotai 

  • Kotai
    Kotai

    Šioje prekių kategorijoje yra kokybiški mediniai kirvių, kūjų kotai, kurie pravers ir mėgėjams, ir profesionalams. Dėl pačių įvairiausių priežasčių, kotai prie kirvių ar kūjų bei visų kitų įrankių gali būti pažeisti. Vieni pažeidimai yra rimtesni ir atima galimybę toliau saugiai ar efektyviai naudoti patį kirvį. Tuomet reikia pakeisti kotą. Tai nėra sudėtinga operacija, o patys kotai tikrai nėra brangūs. Nusprendę pirkti juos internetu, galite plačiau paskaityti informaciją apie juos, sužinoti, iš kokios medienos jie pagaminti, kiek sveria ir t.t. Kotai parduodami įvairių matmenų ir skirtingų svorių, todėl tikrai galite rasti tai, ko reikia jums ir kas tinka labiausiai. Rinkitės priedus įrankiams patrauklia kaina ir pirkite kotus kirviams, ko gero pigiau nei bet kur kitur.

Jeigu ieškote kokybiško kirvio – užsukote ten, kur reikia. Diurablis internetinėje parduotuvėje prekiaujame labai įvairiais rankiniais įrankiais, tarp kurių yra ir ne vienas kirvis jūsų profesionaliam arba mėgėjiškam darbui.

Kaip pasirinkti geriausią kirvį internetu?

Pirmas dalykas, į kurį reikia atkreipti dėmesį – kirvio lengvumas. Naudojimo metu jis visuomet yra rankomis, naudojamas su jėga ir atliekant gana plačius mostus, todėl reikia, kad jis būtų kaip įmanoma lengvesnis. Nors papildomas svoris, veikiamas traukos jėgos, gali smarkiau kirsti į skaldomas malkas ar kitą daiktą, tačiau mėgėjams arba per daug kirvio nenaudojantiems asmenims skaldymui ar kitoms užduotims atlikti pakaks ir lengvesnio kirvio. Bendrą įrankio svorį labai sumažina ergonomiški sprendimai, tokie kaip, pvz., rankena iš stiklo pluošto.

Paspaudę ant kirvio mūsų prekių kataloge galėsite pamatyti svarbiausią informaciją apie patį įrankį. Pasižiūrėkite, koks jo svoris, ilgis, kokia technologija panaudota gaminant kotą (rankeną) ir pačius ašmenis. Kaina – taip pat svarbi, tačiau, jeigu labai geras kirvis kainuoja kiek daugiau – tikrai verta sumokėti papildomai, kad įrenginys maksimaliai išpildytų keliamus lūkesčius.

Taip pat apgalvokite, kokiais tikslais bus naudojamas kirvis. Ar bus skaldomos malkos, ar vešitės jį į stovyklavietes, iškylas? O gal norite įrankio, su kurio nukirstumėte kalėdinę eglutę? Kad ir koks tikslas, gali skirtis tas įrankio tipas, kuris tinka geriausiai.

Pavyzdžiui, kelionėms ir išvykoms reikia kuo lengvesnio ir smulkesnio kirvio, na, o stambesnių malkų skaldymui bei medžių kirtimui jau norėtųsi svaresnio bei rimčiau atrodančio kirvio.

Jeigu kyla klausimų dėl pirkimo internetu, juos galite užduoti mūsų komandai. Rašykite elektroninius laiškus, skambinkite telefonu arba susisiekite per Skype. 

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti