Perkamiausi

Kniedikliai 

Nepriklausomai nuo to, kokioje pramonės, gamybos srityje dirbate ar kokiais rankdarbiais užsiimate, tikėtina, kad be kniedžių – nepraeina joks rimtesnis darbas. Kniedikliai yra be galo praktiškas ir naudingas įrankis, su kuriuo palengvės jūsų ūkio arba profesionalūs darbai. Diurablis parduotuvėje galite internetu įsigyti aukštos klasės, profesionalų vertinamų rankinių kniediklių, kurie paspartins darbą bei padarys procesus efektyvesniais.

Prekių kataloge yra daugybė skirtingų įtaisų, tarp kurių yra PROLINE, KING ir daugybė kitų.

Kniedikliai ir jų tipai

Dar prieš porą dešimtmečių pasirinkimas šioje kategorijoje būtų lengvesnis. Dabartinėje rinkoje yra daug skirtingų opcijų ir skirtingų kniedijimui pritaikytų kniediklių, kuriuos galite įsigyti. Pasirinkimas labiausiai priklauso nuo to, kokio dydžio kniedės bus naudojamos kaip tvirtinimo detalės. Mažesnio skersmens kniedėms paprastai pakanka ir pigiau kainuojančio, kuklesnio įrankio pajėgumų. Mažesnio skersmens kniedes dažniausiai naudoja mėgėjai ir DIY projektais namuose užsiimantys žmonės, tad tokie kniedikliai (2,4mm-3,2mm) yra patys paprasčiausi.

Jeigu norite profesionalesnio ir labiau kokybiško įrankio, atkreipkite dėmesį ir į jo konstrukciją. Veržlėmis, kniedėms ar kitoms detalėms tvirtinti reikia ir kokybiškai bei patikimai surinkto įrankio. Atkreipkite dėmesį į tai, iš kokių medžiagų jis pagamintas. Plieninė rankena – puikus indikatorius, kad su šiuo kniedikliu galėsite dirbti ilgai ir sėkmingai.

Dirbantiems pramoniniu arba labai rimtu lygiu jau reikia ir atitinkamo lygio kniedijimo įrangos. Paprastai aukščiausios klasės kniedikliai turi keičiamas detales ir komponentus.

Kokia informacija svarbi renkantis kniediklį internetu?

Nepamirškite, kad Diurablis turi net keletą parduotuvių įvairiuose Lietuvos miestuose, tad pirkėjai visuomet gali atvykti ir prekes užsakyti ir/ar apžiūrėti vietoje. Perkantiems internetu svarbu žinoti ne tik, kuris įrankis yra parduodamas žemesne kaina, tačiau ir technines savybes. Laimei, kad Diurablis rūpinasi jūsų pasirinkimo kokybe ir dėl to, prie kiekvieno kniediklio, jam skirtame prekės puslapyje yra informacinė skiltis – „Plačiau apie prekę“. Joje jūs galite rasti svarbiausią techninę informaciją apie tą kniediklį, kuris jus domina.

Pirmas svarbus punktas, į kurį reikia atkreipti dėmesį – su kokiomis kniedėmis įrankis yra tinkamas dirbti. Paprastai tai nurodoma jau pavadinime (pvz., Kniediklis 2,4-4,8mm), bet tai rasite ir pačiame prekės aprašyme. Jame dar ir detaliau gali būti įvardinti tie kniedžių matmenys, su kuriomis galite dirbti. Labai svarbu pro akis nepraleisti ir to, su kokiomis kniedėmis yra tinkamas naudoti jus dominantis įrankis. Kniedės gali būti gaminamos iš kelių rūšių plieno, aliuminio bei kai kurių kitų metalų. Įsitikinkite ar įrankis tiks jūsų tvirtinimo detalių tipui.

Prie platesnės informacijos dar rasite ir kitas aktualias kniediklio savybes, kaip pvz., neslidžios rankenos, traukimo mechanizmas, didelis ilgis ir kita. Kai kurie kniedikliai parduodami ir rinkinyje. Jeigu norite sužinoti, ką tiksliai gausite rinkinyje, tą informaciją taip pat rasite prie mūsų jau minėtos informacijos.

Kaip pirkti internetu?

Jeigu Diurablis prekių kataloge radote tokį kniediklį, kuris tinka jūsų poreikiams, spauskite mygtuką „į krepšelį“, kad pridėtumėte prekes į krepšelį ir galėtumėte pereiti prie atsiskaitymo. Galite susikurti paskyrą, kad matytumėte savo užsakymų istoriją ir gautumėte naujienlaiškius arba pirkti nesiregistravę. Suveskite pristatymui reikalingą informaciją ir pasirinkite vieną iš daugelio patogių būdų atsiskaityti. Už kniediklį bei visas kitas prekes galite sumokėti per internetinę bankininkystę, grynaisiais pinigais kasoje arba padarę pavedimą banke rankiniu būdu.

Kniedikliams taip pat gali būti taikoma ir akcija. Jeigu pamatysite nukainotą prekę, drąsiai dėkite ją į krepšelį ir pirkite pigiau nei įprasta kaina!

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti