Perkamiausi

Švitrinis popierius 

Jeigu dirbate arba užsiimate hobiu, kuris susijęs su medienos ruošiniais ir dirbiniais – jums tikrai reikalingas švitrinis popierius. Mūsų kataloge yra skirtingų tipų švitrinio popieriaus mėgėjams ar profesionalams. Kadangi yra skirtingų tipų, ne paslaptis, kad visi jie turi ganėtinai skirtingą poveikį medienai ir vieni yra efektyvesni, o kiti – mažiau efektyvūs. Internetu, mūsų puslapyje galite patogiai ir greitai įsigyti švitrinio popieriaus.

Visų pirma – pasirinkite tinkamą popieriaus gabalėlį. Yra apvalių, klijuojamų lipdukų, yra skiautelių, yra apvalių skiaučių su skylutėmis ir daug kitų versijų. Visgi dažniausiai naudojama švitrinė juosta. Ji gali būti naudojama užmovus ant kaladėlės, tačiau dažniausiai pritaikoma su juostiniu šlifuokliu. Renkantis švitrinį popierių svarbu perskaityti jo savybes, kad žinotumėte, koks jo tvirtumas (GR – granuliacija).

Jeigu jums kyla klausimų dėl to, kuris švitrinis popierius būtų tinkamiausias pasirinkimas, daug techninės informacijos visuomet rasite pačiame prekės puslapyje. Švitrinis popierius pasižymi ganėtinai žema kaina, todėl net ir tada, kai netaikoma akcija, jo galima įsigyti daug ir pigiau nei tikėtumėtės. Prekes patogiai įsidėkite į krepšelį, apmokėkite jums patogiu būdu ir greitai gaukite pristatymą.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti