Perkamiausi

Dažymo, tinkavimo, glaistymo įrankiai 

  • Kiti dažymo priedai
    Kiti dažymo priedai

    Kategorijoje dažymo priedai rasite šlifavimo tinklelius bei šlifavimo, šveitimo kaladėles. Šie įrankiai, kartais dar vadinami grandikliai, yra dažniausiai naudojami remonto, apdailos bei interjero dekoravimo darbuose. Prie dažymo priedų prekių atsiranda ir kempinės, ne tik dažų bei plytelių ar siūlų šlifavimo priemonės. Tokias prekes labai patogu pirkti internetu, nes vien dėl jų vykti į fizinę parduotuvę dažnai neapsimoka. Negana to, kuomet prekėms taikoma akcija, dažymo priedai bei visos kitos prekės gali būti parduodamos gerokai mažesne kaina arba pigiau nei standartiškai. Tuomet tikrai verta papildyti savo įrankių dėžę arba dažymo reikmenų kraitį naujais priedais.

  • Teptukai
    Teptukai

    Dažymo procese pagrindiniai du įrankiai yra dažai ir teptukai. Būtent tiems meistrams ar mėgėjams, kurie nori užsiimti dažymo darbais, turime platų, pačių įvairiausių tipų ir šerelių storumo teptukų, kuriuos galite įsigyti tiesiog internetu. Elektroninėje parduotuvėje Diurablis – gausus skirtingų įrankių bei dažymo priemonių asortimentas. Čia parduodami ne tik individualūs teptukai, tačiau ir ištisi jų rinkiniai, su kuriais galėsite daryti įvairius dažymo darbus.

    Vienas iš didžiausių privalumų, kurį gausite jūs, jei pasirinksite Diurablis – patraukli visų produktų kaina. Daug dėmesio skiriame prekių atrinkimui, todėl kiekvienas teptukas turėtų patenkinti profesionalų ar mėgėjų poreikius, nors kainuoja kiek pigiau, nepriklausomai jam taikoma akcija ar ne. 

  • Voleliai dažymui
    Voleliai dažymui

    Dažymo volelis yra labai plačiai naudojamas įrankis, skirtas dažymo darbams atlikti. Su juo galima greitai ir nesunkiai nudažyti dideles, plokščias erdves (sienas, lubas, grindis ir t.t.). Paprastai voleliai susideda iš dviejų dalių – rankenos/rėmelio ir pačio volelio. Pastarasis būna pagamintas iš tam tikro audinio, kuris efektyviai sugeria dažus ir leidžia efektyviai jais padengti paviršius. Tiek profesionalams, tiek mėgėjams labai pravartu įsigyti gerą dažymo volelį. Jis tinka sienoms, luboms ir kitiems paviršiams, nepriklausomai nuo to, kur jį naudosite. Tikėtina, kad internetu šią prekę gausite pigiau nei fizinėse parduotuvėse, todėl matydami, kokia yra galutinė kaina – nedvejokite ir įsigykite naują volelį dažymui jau dabar!

  • Kibirai / loviai statybiniai
    Kibirai / loviai statybiniai

    Kibiras – itin naudinga ir praktiška talpa, kuri praverčia beveik bet kuriame apdailos, remonto, statybos ar bet kuriame kitame darbe. Tačiau jų naudingumas dažnai lieka neįvertintas. O veltui, kadangi tinkamos talpos, kokybiškas kibiras prisideda prie to, kad greičiau ir efektyviau atliktumėte, pvz., tinkavimo, dažymo ar kitus darbus. Kibiras dažniausiai būna cinkuotas arba plastikinis. Statybinis kibiras, geriau, kad būtų metalinis, o buityje ar sodui naudojamas variantas tinka ir toks, kuris pagamintas iš plastiko.

    Šioje prekių katalogo dalyje taip pat yra ir statybiniai loviai, kurie atlieka tą pačią funkciją, kaip ir kibirai. Šias prekes daug patogiau pirkti internetu, kadangi galite įsigyti pigiau (mažesne kaina) nei įprastose fizinėse parduotuvėse. Kai kada dažymo, tinkavimo ir glaistymo įrankiams, kur patenka ir kibirai, taikoma akcija.

  • Juostos/plėvelės
    Juostos/plėvelės
  • Vonelės dažams
    Vonelės dažams
  • Šepečiai dažymui
    Šepečiai dažymui
  • Glaistyklės, mentelės, kelnės
    Glaistyklės, mentelės, kelnės

    Toks įrankis, kaip glaistyklė visuomet turėtų būti įrankių dėžėje, pasiekiamas po ranka. Tai yra vienas iš universaliausių bei plačiausiai naudojamų įrankių tiek tarp mėgėjų, tiek tarp profesionalų. Guminė ar iš kitų medžiagų pagaminta glaistyklė gali būti naudojama tam, kad pavyktų ant paviršių padengti rišančiąsias medžiagas, nukrapštyti priskretusius nešvarumus bei nuosėdas ar atlikti kitus darbus. Šis įrankis labai tinka kampams bei plokštumoms. Dėl savo konstrukcijos jis gali būti naudojamas ir su betono, ir su daugybės kitų medžiagų paviršiais.

    Daug pigiau ir paprasčiau glaistykles pirkti internetu. Tai yra nedidelė prekė, kurios kaina tikrai, dažnu atveju nėra verta važiavimo būtent į įrankių bei dažymo reikmenų parduotuvę. Užsisakykite viską patogiai, iš Diurablis elektroninės parduotuvės. Pasirinkite geriausią glaistyklę už patrauklią kainą su akcija ar be jos ir mes ją pristatysime visoje Lietuvoje!

  • Rankenos voleliams
    Rankenos voleliams
  • Trintuvės
    Trintuvės
  • Distanciniai kryžiukai plytelėms
    Distanciniai kryžiukai plytelėms

    Reikalingi kokybiški distanciniai kryželiai plytelėms? Viskas, ko reikia dažymui, tinkavimui ir glaistymui – elektroninėje Diurablis parduotuvėje. Distanciniai plytelių kryželiai yra labai gausiai ir labai dažnai naudojamas priedas, kurį verta įsigyti internetu. Taip juos galėsite įsigyti didesniais kiekiais ir tai padaryti pigiau, užuot vykę tiesiai į fizinę parduotuvę, kur reikėtų stovėti eilę arba nusivilti, kadangi prekė yra tik sandėlyje ir ją reikia užsakyti. Prie kiekvienų kryželių prekės yra nurodyta svarbiausia informacija apie tai, koks jų kiekis yra pakuotėje arba po kiek vienetų parduodama. Perkant daugiau vnt., kaina už vieną kryželį, paprastai yra mažesnė. Kaina dar labiau sumažėja tuomet, kai prekėms taikoma akcija.

  • Staklės plytelėms
    Staklės plytelėms

    Plytelėms pjauti reikalingi kokybiški įrankiai. Patogu, kad mūsų internetinėje parduotuvėje galite įsigyti aukščiausios kokybės plytelių pjovimo staklių labai patrauklia kaina. Plytelių pjovimas yra neatsiejama apdailos, remonto ir statybų darbų dalis. Kuomet klojama danga viduje ar lauke, kuriamas interjero vaizdas ir daroma apdaila, neapsieisime be to, kad tam tikras plyteles reikia apipjaustyti, sumažinti. Jos nėra laužomos, o pjaustomos naudojant trinkelių arba plytelių pjovimo stakles. Rankinės staklės yra labai paprastai naudojami ir ganėtinai lengvai perprantami įrankiai, todėl jais naudotis gali ir mėgėjai, ir profesionalai, nepriklausomai nuo patirties lygio.

    Prekių kataloge yra ne vienos staklės, todėl jums tikriausiai bus aktualu žinoti, kaip išsirinkti geriausias? Viskas priklauso nuo jūsų poreikių, todėl svarbu stebėti informaciją, kuri pateikiama prekės puslapyje. Ten aprašomas kiekvienų staklių modelis bei jo savybės – iš ko pagaminta, kokios technologijos panaudotos ir kokie priedai, kokio maksimalaus storumo plyteles galima pjauti, kokio tipo atsarginius ratukus reikia naudoti ir taip toliau.

    Pasirinkę Diurablis jūs tikrai nenusivilsite. Mes rinkoje esame jau beveik tris dešimtmečius ir per tą laiką nuolat stengiamės visiems klientams pasiūlyti aukščiausios klasės įrankius bei darbo įrangą pigiau nei konkurentai. Visos prekės gauna garantiją, o užsakymus pristatome per 1-3 darbo dienas (nebent prie prekės parašoma kitaip). Atsiskaityti už prekes patogu, o susikūrus paskyrą galima matyti visą užsakymų istoriją.

    Šioje prekių kategorijoje taip pat yra ir priedai staklėms – keičiami ratukai, rėžtukai ir kiti.

  • Sietas žvyrui
    Sietas žvyrui
Dažymo, tinkavimo, glaistymo įrankiai

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti