Perkamiausi

Žibintuvėliai 

Darbui arba buities užduotims atlikti tikrai pravers žibintuvėlis ant galvos. Nešiojami žibintai yra be galo naudingas įrenginys, kurį galima pritaikyti kasdieniame darbe arba atliekant ruošą ūkyje, namuose. Mūsų internetinėje parduotuvėje jus pasitiks gausus, skirtingų ant galvos dedamų žibintuvėlių asortimentas, kuriuos galėsite nesunkiai pritaikyti savo veiklai ir gauti didelę naudą.

Renkantis žibintuvėlį svarbu atsižvelgti ne tik į jo kainą, tačiau ir į kitas technines savybes, kurios yra labai svarbios. Visų pirma – kokio tai tipo žibintuvėlis. Jeigu jums jo reikia, pvz., ką nors konstruojant rūsyje, dirbant mažai apšviestose vietose arba darant smulkmenišką darbą prieblandoje, reikia rinktis ant galvos montuojamą, bet ryškų žibintuvėlį. Šviečiančios lempos ryškumą nusako liumenai. Kuo daugiau liumenų (lm), tuo ryškesnė šviesa yra skleidžiama.

Perkant žibintuvėlį ar lempą internetu, reikia nepamiršti pasižiūrėti, kokiu būdu ji yra maitinama energija. Jeigu tai – baterijos, reikia žinoti ar jos bus komplekte, ar ne, o kitu atveju įsigyti atskirai. Žibinto pasirinkime svarbi ne tik kaina. Jie gali turėti režimų, reguliavimo savybių arba labai pažangią LED technologiją, dėl kurios švies ryškiau, geriau ir labiau pateisins lūkesčius.

Žibintuvėlių mūsų asortimente yra gana nemažai, todėl prekėms neretai gali būti taikoma ir akcija. Nuolaidines prekes įsigysite pigiau ir turėsite naudingą apšvietimo sprendimą sau, savo namams ir/ar darbui.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti