Perkamiausi

Šlifuokliai kampiniai 

Jeigu jums reikia kokybiško ir profesionalaus kampinio šlifuoklio – užsukote ten, kur ir reikia. Kampiniai šlifuokliai – gerai žinomi bulgarkės pavadinimu, yra labai svarbus įrankis kiekvieno save gerbiančio meistro namų dirbtuvėse arba darbo vietoje. Mūsų asortimente yra didelis įvairaus galingumo šlifuoklių pasirinkimas, kuriuos paprastai ir gera kaina galite įsigyti tiesiog internetu. Visi šlifuokliai yra elektriniai, pagaminti patikimų prekės ženklų ir plačiai naudojami ne tik Lietuvoje, bet ir kitose Europos šalyse.

Renkantis elektrinį kampinį šlifuoklį svarbu atkreipti dėmesį į keletą kriterijų.

Visų pirma – galia. Ji gali svyruoti nuo vos 600W iki daugiau nei 2500W. Galia skiriasi priklausomai nuo šlifuojančio disko skersmens. Didesnė galia reiškia ir didesnes galimybes, tad agregatas, kuris išvysto daugiau nei 2kW galią, jau gali būti naudojamas šlifuojant kietus paviršius (pvz., akmuo). Mažesnės galios užtenka metalo šlifavimui ir poliravimui (darbas su automobiliais). Šalia galios svarbus ir pjaunamojo (šlifavimo) disko sukimosi greitis. Natūralu, kad didesnis diskas suksis lėčiau ir kuo jo skersmuo didesnis, tuo, proporcingai mažėja optimalus sukimosi greitis. Kalbant apie skersmenį, reikia paminėti, kad išskiriami 125mm ir 230mm diskai. Pastarasis dydis yra laikomas profesionaliu įrankiu ir geriau tinka masyviems pjovimo darbams.

Taip pat įvertinkite naudojimo patogumą, saugumą ir papildomas funkcijas. Visa tai yra aprašoma prekės puslapyje prie svarbiausios informacijos.

Prenumeruokite naujienlaiškį bei stebėkite mūsų prekių katalogą, kad pirmieji sužinotumėte, kada kampiniams šlifuokliams taikoma akcija, kad juos įsigytumėte pigiau nei įprastai.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti