Perkamiausi

Akumuliatoriniai suktuvai, gręžtuvai 

Šioje prekių kategorijoje rasite ne tik akumuliatorinius gręžtuvus, suktuvus ir veržliasukius, tačiau ir priedus jiems. Akumuliatorinė įranga yra labai populiari tiek tarp mėgėjų, tiek tarp profesionalų, kadangi ji siūlo puikų mobilumą, ją labai paprasta naudoti ir nereikia sukti galvos dėl priežiūros.

Akumuliatoriniai suktuvai – labai svarbus įrankis beveik kiekvieno meistro ar namų ūkio galvos įrankių dėžėje. Gręžtuvai taip pat leidžia atlikti labai daug namų ūkyje reikalingų darbų, o veržliasukiai yra reikalingas tam, kad leistų užfiksuoti tvirtinimo detales.

Renkantis šiuos įrankius, svarbu įvertinti visą jų techninę charakteristiką prieš priimant sprendimą. Kiekvienas įrenginys gali būti ir dažniausiai yra ganėtinai skirtingas nuo konkurento, nes skiriasi ne tik funkcionalumas ar galia, tačiau ir ergonomiškumas. Profesionalai jau žino, su kuriuo suktuvu ar gręžtuvu jiems dirbti patogiausia. Prie akumuliatorinio įrenginio vertėtų nepamiršti ir krautuvo, kuris leis įkrauti akumuliatorių ir visada turėti įrenginį, paruoštą darbui.

Žvelgiant į įrenginio techninių parametrų lentelę svarbu atkreipti dėmesį į maksimalų sukimo momentą. Jis matuojamas niutonmetrais (Nm). Didžioji dalis įrenginių turi valdomą sukimo momentą, todėl jūs galite pasirinkti galingumą (keičiama, priklausomai nuo to ar sukate ar gręžiate, ar smūgiuojate impulsais). Yra ir sukimo momento stiprintuvų, tačiau jie komponuojami tik su moderniausiais ir galingiausiais įrenginiais.

Taip pat atkreipkite dėmesį į tai, kas įeina į komplektaciją. Reikia žinoti ar pvz., įkroviklį reikės pirkti atskirai internetu ar jis jau yra komplekte. Svarbu žinoti šio įrenginio sukimo momentą ir smūgiavimo dažnį (jeigu yra smūgiavimo funkcija). Kai kada naudinga žinoti ir baterijos talpą, tačiau šis skaičius ant popieriaus sako mažai. Realiai baterijos talpą (ar jos pakanka, ar baterija per maža) galima pasakyti tik panaudojus įrenginį ir turint, su kuo jį palyginti.

Mūsų parduotuvėje įsigytus elektrinius įrankius gausite labai greitai. Prekes visoje Lietuvoje pristatome per 1-3 darbo dienas. Jūsų akumuliatoriniai suktuvai, gręžtuvai, veržliasukiai bei jų priedai gaus gamintojo garantiją. Jeigu jus domina elektriniai įrankiai geriausia kaina – turbūt pigiau nei kitose parduotuvėse, tuomet jus tikrai sudomins ir kartkartėmis pritaikoma akcija, apie kurią informuojame naujienlaiškį prenumeruojančius klientus bei pateikiame prekių kataloge, kada išpardavimas jau prasidėjo.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti