Perkamiausi

Pirštinės 

Darbo sauga ir komfortas dirbant yra bene svarbiausi dalykai, kad ir kokia profesija, hobiu ar amatu užsiimate. Dirbant beveik bet kokį mechaninį darbą arba būnant arti kenksmingų ir pavojingų įrankių bei medžiagų yra reikalingos apsauginės darbo pirštinės. Diurablis internetinėje parduotuvėje galite rasti daugybę skirtingų, iš trikotažo, nitrilo, polivinilchlorido (PVC) ir kitų medžiagų pagamintas pirštines darbui.

Darbo pirštinės – kaip išsirinkti geriausias?

Pasirinkimas yra tikrai platus. Tačiau, jeigu jūs jau turite patirtį – tikriausiai žinote, kokio tipo ieškote. Vienos pirštinės yra apsauginės ir saugo nuo aukštų temperatūrų (turi nedegų paviršių), kitos yra atsparios įpjovimams, trečios – nepraleidžia chemiškai aktyvių medžiagų. Pasirodo, kad tinkamas pirštinių pasirinkimas sumažina traumos jūsų rankoms riziką darbo vietoje net 70%. Tokia nauda tikrai verta dėmesio ir papildomų investicijų.

Pasirinkimo procesą padėkite pasirinkdami tinkamą medžiagą.

Įpjovimams bei pradūrimams atlaikyti skirtos pirštinės turėtų būti pagamintos iš ganėtinai tankaus bei paminkštinto audinio (gali būti ir su pakietinimais). Odinės pirštinės apsaugo nuo rakščių, tačiau daugiausiai dėmesio reikia kreipti į sutvirtintus delnus, pirštus ar kumščių apsaugas.

Nuo nubrozdinimų apsaugo taip pat pirštinės darbui, kurios turi pakietinimus.

Darbui prie vandens tiks ir guminės pirštinės. Svarbu, kad jos nepraleistų vandens. Tačiau darbui su chemiškai aktyviomis medžiagomis jau reikia atsižvelgti į darbų saugos taisyklių autoriaus rekomendacijas. Dažniausiai tai būna specialiai apdorotos gumos pirštinės.

Statybiniam darbui geriausiai tinka specialios pirštinės su gumine danga, kuri apsaugo rankas nuo tokių medžiagų kaip betonas, derva ar kitos.

Taip pat yra karščiui, šalčiui, elektros srovei bei kitiems pavojams atsparios pirštinės. Apie kiekvieną prekę daugiau sužinoti galite tiesiog paspaudę ant jos nuotraukos prekių kataloge. Atsidursite individualiame tos prekės puslapyje ir pamatysite atskirą specifikacijų lentelę, kur bus ne tik prekės aprašymas, bet ir visa techninė informacija. Renkantis svarbi ne tik medžiaga, iš kurios pirštinės bus pagamintos, tačiau ir sertifikatas bei dydis. Jeigu įmanoma, rinkitės savo rankoms artimiausią dydį. Dirbti su per mažomis ar per didelėmis pirštinėmis yra ir nepatogu, ir nesaugu.

Patogiai įsigykite darbines pirštines internetu

Pirkti darbo pirštines internetu dabar yra daug patogiau nei bet kada anksčiau. Diurablis internetinėje parduotuvėje randamas platus įvairių apsauginių pirštinių asortimentas, kurios apsaugos jūsų rankas bei palengvins darbą. Raskite geriausią variantą, pasirinkite jums reikalingą kiekį ir įdėkite jį į krepšelį. Prie kiekvienos prekės rašomas mūsų turimas kiekis sandėlyje, todėl galite geriau planuoti pirkimo procesus.

Kataloge esančias prekes lengva rikiuoti ir rūšiuoti pagal tokius kriterijus, kaip: kaina ar pavadinimas, tad nesunkiai turėtumėte susiaurinti paiešką tik iki tokių pirštinių, kurių jums reikia labiausiai. Domina akcija – norite pirkti pigiau nei įprastai? Užsukite į mūsų parduotuvę reguliariai ir galbūt jums pasiseks. Apie akcijas ir nuolaidas bei išskirtinius pasiūlymus taip pat informuojame ir naujienlaiškio prenumeratorius.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti