Perkamiausi

Kita įranga / įrankiai 

Jeigu ieškote itin specifinių įrankių arba specializuotos prekės savo transporto priemonei arba kitam tikslui – gali būti, kad ją rasite čia. Šioje kategorijoje yra visi kiti įrankiai, tarp kurių ir matavimui bei tepimui skirtos priemonės.

Čia rasite: teleskopinių veidrodėlių, tepalo siurblių, ratų atramų, pincetų, magnetinių įrankių juostų, langų grandiklius, automobilių atramas, buksyravimo lynus, elektros generatorius ir daugybę kitų prekių.

Gera kaina (su akcija arba be jos) ir pigiau nei įprastai įsigykite kokybiškus įrankius matavimui bei tepimui internetu. Mikrometras leis itin tiksliai pamatuoti, o langų grandiklis – kiekvienu šaltuoju sezonu nuvalyti savo transporto priemonės langus nuo šerkšno ir/ar ledo. Bet kuris akumuliatorinis įrenginys išspręs problemas, kurios kyla tempiant laidą. Tepimo švirkštas ar kitos tepimo priemonės prailgins įvairių techninių įrenginių tarnavimo laiką. Magnetinė įrankių juosta – idealus priedas darbui namuose ar profesionaliai, kadangi galėsite saugiai ir paprastai laikyti įrankius, kuriuos naudojate darbe. Na, o refraktometras bus labai specifinis įrankis, leidžiantis nustatyti, kokiu kampu lūžta šviesa.

Jeigu apie kažkurią prekę norite sužinoti daugiau, spauskite ant jos laukelio prekių kataloge ir galėsite perskaityti išsamią techninę informaciją. Taip pat galite drąsiai kreiptis patarimo ir atsakymų į mūsų klientų aptarnavimo skyrių.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti