Kastuvai

Perkamiausi

Kastuvai 

  • Kotai
    Kotai

    Jeigu prisireikė pakeisti seną ir pažeistą arba sulūžusį kastuvo kotą – esate ten, kur reikia. Diurablis internetinėje parduotuvėje yra ne vienas kastuvo kotas, kuris tinka įvairių tipų ir matmenų žemių bei sniego kastuvams. Kaip labai intensyviai naudojamas įrankis, kastuvas patiria labai didelę apkrovą ir jo dalys gali skilti, lūžti, būti kitaip pažeistos. Dėl šios priežasties internetu bei fizinėse mūsų parduotuvėse parduodami ir kastuvų kotai, kurie padeda išspręsti susidariusias problemas bei leidžia vėl, sklandžiai naudotis įrankiu. Kotai paprastai būna mediniai, plastmasiniai, plastikiniai arba net gaminami iš tvirto stiklo pluošto. Kad ir kokio priedo jūsų kastuvui reikia, pas mus jį rasite, ko gero pigiau nei kitur – patrauklesne kaina su akcija ar be jos.

Kasimo darbai – labai svarbi aplinkos priežiūros arba statybų, remonto procesų dalis. Kasti tenka dažnai, todėl kastuvas yra be galo svarbus įrankis beveik bet kurioje vietoje, nesvarbu ar dirbate objekte, aplink sodą, namus ar kitą vietą. Aplinkos tvarkymo darbams atlikti, kastuvas yra, vienareikšmiškai – pats svarbiausias įrankis.

Yra daugybė skirtingų šio įrankio tipų ir jie visi gali atlikti skirtingus darbus. Lengviausia atskirti sniego ir žemių kastuvus, tačiau ir jie gali būti toliau grupuojami į tipus. Žemių kastuvai dažniausiai skirstomi pagal tai, kokios formos yra kastuvo galas. Jis gali būti užapvalintas, kvadratinis arba sodui skirtas – forma primenantis stačiakampį. Geriausias pasirinkimas gali kiek skirtis, priklausomai nuo to, kokia yra dirva ir žemė ten, kur kasate. Tačiau vieni kastuvai yra geresni tikram kasimui (pvz., lysvių, duobių ir t.t.), o kiti geriau tinka šiukšlių arba po darbo likusių atliekų (pvz., žvyro, žemių ir kt.) pernešimui. Jie vadinami semtuvais ir jų galinė dalis yra, paprastai, kiek didesnė ir labiau įgaubta. Taip su kastuvu galima paimti daug daugiau žemių ar kitko ir pernešti iš vienos vietos į kitą.

Renkantis bet kurį kastuvą būtina atkreipti dėmesį į medžiagas, iš kurių jis pagamintas. Kotas turėtų būti tvirtas, bet ne per sunkus, tad geriausiai tinka mediena ir stiklo pluoštas. Na, o galinė dalis sodo ir žemių kastuvams dažniausiai gaminama iš metalo, retais atvejais iš plastiko. Sniego kastuvams galioja ta pati taisyklė, tik čia dažnesni plastikiniai galai, kadangi kastuvas sniegui su plastiku – pigesnis pasirinkimas.

Paspaudę ant prekės nuotraukos ir pavadinimo kataloge, būsite nukreipti į atskirą to kastuvo puslapį, kur galėsite pamatyti aktualiausią informaciją, išvysti panašias prekes arba patogiai jas įsidėti į krepšelį. Pirkti rankinius įrankius internetu yra labai nesudėtinga. Įsidėkite prekes į krepšelį ir apmokėkite jums patogiausiu būdu. Mūsų komanda visoje Lietuvoje užsakymus įvykdo greitai ir prekės pristatomos per 1-3 darbo dienas.

Kastuvams kai kada taikoma akcija ir sumažinama kaina. Nuolaidų ir akcijų metu kokybišką techniką galite įsigyti daug pigiau, įskaitant ir kastuvus.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti