Perkamiausi

Plaktukai/kotai 

  • Kotai
    Kotai

    Kaip žinote, plaktukus ir kūjus sudaro dvi dalys. Kaltas ir kotas. Šioje prekių kategorijoje yra plaktukų ir kūjų kotai, kuriuos galite įsigyti internetu. Po ilgo naudojimo, dėl vienų ar kitų priežasčių, senas plaktuko ar kūjo kotas gali suskilti, suaižėti. Taip pat dėl nelaimingo atsitikimo jis gali būti apgadintas, dėl ko pasidaro nebenaudojamas. Diurablis prekių kataloge yra kokybiški mediniai kotai jūsų plaktukams ar kūjams, kad galėtumėte ir toliau sėkmingai naudoti savo įrankius profesionaliame darbe ar mėgėjiškoje aplinkoje. Paspaudę ant prekės nuotraukos ir nuorodos galėsite pamatyti visą svarbiausią informaciją apie kotą ir ar jis tinkamas jūsų įrankiui. Prie informacijos bus nurodyta ir prekės kaina. Jeigu jai taikoma akcija, priedus įrankiams įsigysite dar pigiau.

  • Guminiai/plastikiniai plaktukai
    Guminiai/plastikiniai plaktukai

    Darbams profesionalioje aplinkoje ar namuose tikrai pravers guminiai ar plastikiniai plaktukai bei kūjai. Internetinėje parduotuvėje Diurablis galite rasti labai gausų ir įvairų profesionalių įrankių asortimentą, tarp kurio yra ir rankiniai įrankiai bei guminiai plaktukai bei guminiai kūjai. Šie įrankiai naudojami kalimui, atskėlimui, gali būti naudojami ir laužymui ar atmušimui. Jeigu renkatės prekę iš mūsų katalogo, nepamirškite paspausti ant jos pavadinimo arba nuotraukos kataloge, kad sužinotumėte visą svarbiausią techninę informaciją (medžiagas, iš kurių pagaminta, matmenis, kitus svarbius faktus). Internetu galėsite greitai įsigyti reikiamą įrankį, o mes jį pristatysime vos per 1-3 d.d. visoje Lietuvoje. Diurablis siūlo bene geriausias kainas ir galimybę turbūt pigiau nei kitur įsigyti guminius plaktukus arba iš plastiko pagamintus kūjus bei plaktukus puikiomis sąlygomis, o kartais ir su akcija.

  • Mediniai plaktukai
    Mediniai plaktukai

    Mediniai plaktukai ir kūjai dažniausiai naudojami mėgėjų arba namų aplinkoje, tačiau juos, retais atvejais gali naudoti ir profesionalai. Jeigu jums reikalingi šie įrankiai, Diurablis prekių asortimente yra iš kokybiškos medienos pagamintų kvadratinių, suapvalintų ar kitos formos plaktukų bei kūjų. Paspaudę ant prekės nuotraukos ar pavadinimo kataloge, būsite nukreipti į individualų jos puslapį, kur rasite ne tik vizualų atvaizdą, tačiau ir plačią informaciją (techninę), kuri leis geriau pasirinkti perkant internetu. Rinkitės ne tik pagal kainą ar akciją, kad įsigytumėte pigiau. Diurablis parduotuvėje visi įrankiai yra kokybiški, todėl galite drąsiai ieškoti geriausio kainos ir kokybės santykio, kuomet perkate medinius plaktukus ar kūjus bei kitus įrankius.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti