Perkamiausi

Signaliniai darbo rūbai 

Matomumas – vienas iš svarbiausių darbo saugos elementų. Jeigu darbe esate matomi, tuomet galite geriau apsisaugoti nuo kylančių pavojų. Atšvaitas, signalinė liemenė – tik keletas iš šioje kategorijoje esančių prekių, kurios ne tik svarbios, bet ir kone būtinos darbo vietoje. Dirbant tamsiu paros metu, ne itin gerai apšviestose erdvėse arba ten, kur matomumas labai svarbus (pvz., dideliuose cechuose), reikia pasirūpinti, kad visuomet būtumėte matomi.

Iš Diurablis parduotuvės galite internetu įsigyti pačių įvairiausių darbo rūbų, o taip pat ir atšvaitų ir signalinių liemenių, striukių ar kitų. Saugos drabužiai dažnai yra reikalingi ir pagal reglamentą.

Išsirinkti geriausią variantą nėra sunku, nes mūsų parduotuvėje internetu galite prekes rūšiuoti pagal įvairius kriterijus (kaina, pavadinimas ir kt.), kad greičiau rastumėte tai, ko ieškote. Jeigu norite turėti galimybę kokybiškus darbo rūbus ir saugos prekes įsigyti pigiau, galite stebėti katalogą, kol pamatysite, kam taikoma akcija. Diurablis jau per 20 metų sėkmingai prekiauja įrankiais, darbo rūbais ir priedais jiems, todėl pas mus rasite ne tik gausų asortimentą, tačiau ir įvairiausių nišinių produktų, kurie atitiks itin subtilius arba išskirtinius reikalavimus ir/ar kokybės standartus.

Kilus klausimams, juos drąsiai galite užduoti skambindami, rašydami elektroninius laiškus arba net rašydami žinutes į Skype. Taip pat, klientams siūlome prenumeruoti ir mūsų naujienlaiškį.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti