Perkamiausi

Valymo priemonės 

Reikia bendro pobūdžio arba labai specifinės valymo priemonės? Viską tikrai nesunkiai rasite Diurablis elektroninėje parduotuvėje internetu.

Židinio stiklo valikliai – specialios valymo priemonės, kurios leidžia švariai ir kokybiškai nuvalyti daug apnašų pririnkti galintį židinio stiklą. Čia gali nepadėti įprasta valymo priemonė, todėl naudingas – specifinis produktas.

Variklio valikliai – specialios valymo priemonės, kurios naudojamos valant automobilių vidaus degimo variklius. Tai turi būti stipri cheminė priemonė, tačiau ne per daug agresyvi, kad nebūtų pažeisti svarbūs variklio komponentai.

Universalios valymo priemonės – valikliai, kurie gali būti naudojami valant daug skirtingų paviršių ir/ar medžiagų. Dažnai jie kainuoja net pigiau nei specializuotos valymo priemonės.

Elektros kontaktų valikliai – ypatingai saugios cheminės priemonės, su kuriomis galima valyti elektros kontaktus, kurie apsinešė nešvarumais ir/ar buvo apimti korozijos.

Taip pat prekių pasiūloje yra ir dažų bei etikečių nuėmėjai. Šios priemonės daugiausiai naudojamos ten, kur reikia kažką pašalinti. Jos turi ne tik valomąjį, bet ir ardomąjį poveikį, todėl galima tarsi nuimti kokios nors medžiagos sluoksnį. Prekių kataloge yra ir daug daugiau skirtingų valymo priemonių, pvz., automobilių šampūnai, silikono valikliai ir taip toliau.

Rinkitės prekes valymui geriausia kaina. Nepamirškite, kad Diurablis prekių kataloge kai kada taikoma ir akcija.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti