Perkamiausi

Grąžtai medžiui 

Čia yra grąžtai medžiui bei elektrinės frezos medienai, o taip pat ir priedai šiems įrankiams, tarp kurių daugiausiai antgaliai.

Freza yra labai universalus įrankis. Dažniausiai jis naudojamas pjaustant, skobiant arba atliekant tam tikrus kitus veiksmus (pvz., pjaustant, apvalinant ir t.t.) su medienos plokšte ir/ar ruošiniu. Daug kas sako, kad su rankine freza labai sunku pasiekti tikslumą, kuris būtų artimas pastatomoms frezavimo staklėms, tačiau su kai kuriais priedais tai padaryti nėra taip sudėtinga.

Užuot pasirinkus nuomą, profesionalams arba dažnai su medienos apdirbimu susiduriantiems mėgėjams verta įsigyti tokį įrankį sau. Pirkti internetu, ko gero bus net pigiau, nei fizinėje parduotuvėje, kadangi Diurablis nuolat stebi rinką ir stengiasi pateikti geriausius pasiūlymus savo klientams.

Renkantis grąžtus arba frezas, būtinai reikia sužinoti technines charakteristikas, kurios yra nurodytos atskirame prekės puslapyje. Paspaudus ant prekės nuotraukos ar laukelio kataloge, būsite nukreipti į atskirą prekės puslapį, kuriame yra aprašytos techninės savybės, pradedant matmenimis, baigiant panaudojimo galimybėmis ir tinkamumu. Ši informacija – svarbiausia pirkėjui, kuris renkasi pirmą kartą bei profesionalui, kuris ieško specializuoto įrankio, galinčio idealiai atitikti esamus poreikius. Mūsų parduotuvėje – puiki kaina. Prekėms šioje kategorijoje būna taikoma ir akcija.

Jeigu dvejojate ar verta pirkti frezą, tai daryti tikrai verta, kadangi šio įrankio naudojimą perprasti nėra pernelyg didelis iššūkis. Net ir po neilgo bandomojo naudojimo jau turėsite gerą supratimą apie tai, kaip tinkamai atlikti darbą su medžio freza.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti