Perkamiausi

Kelnės,šortai 

Nepriklausomai nuo to, kokį darbą dirbate, jūsų apranga lemia labai daug. Nuo jos priklauso komfortas judant, diskomfortas dėl drėgmės. Taip pat labai svarbu ir patvarumas, kad kelnės nesudiltų ir nesusidėvėtų po kelių nešiojimų ar skalbimų. Ne visada pakanka tik džinsų ar paprasto trikotažo, kai kada tenka pasidairyti ir labiau darbui pritaikytų kelnių. Visa laime, kad Diurablis parduotuvėje internetu galite patogiai ir paprastai įsigyti aukščiausios kokybės darbo kelnių, šortų bei kelnių su petnešomis - kombinezonų.

Kaip išsirinkti darbo kelnes?

Renkantis kelnes, pirmiausiai reikia įvertinti tai, kaip jos tinka ir koks jų pasiuvimo modelis. Dažniausiai išskiriamos classic, relaxed ir slim tipo kelnės. Pirmasis tipas (classic) yra įprasto modelio kelnės, kurios nei per plačios, nei per siauros. Antrojo tipo (relaxed) kelnės bus bent šiek tiek laisvesnės nei įprasta mat pasiuvimas toks, kad prie šlaunų ir aplink juosmenį būtų daugiau vietos. Paskutinio tipo (slim) kelnės turi modernesnę išvaizdą ir yra gerokai siauresnės, bet ne aptemptos. Kelnių galai yra specialiai padaryti taip, kad tiktų kartu su darbo batais.

Antrasis punktas, kuris padeda rinktis yra pačių kelnių medžiagos įvertinimas. Paprastai išskiriamos dvi medžiagos, iš kurių gaminami darbinės kelnės bei šortai – denim ir medvilnė.

Džinsas arba denim yra labai unikalus audinys, kuris populiarus visame pasaulyje. Šio tipo darbo kelnės turėtų, su kiekvienu plovimu, darytis vis patogesnės nešiojimui. Darbo denim kelnės, nuo įprastų skiriasi tuo, kad jų džinsinis audinys yra gerokai storesnis. Jų pamušalai gali būti flaneliniai arba vilnoniai, dėl ko jos puikiai tinka darbui šaltu oru. Jeigu lyginsime su medvilninėmis kelnėmis, tuomet džinsas, visgi, yra kiek mažiau patvaresnis, bet tokios darbinės kelnės bus patogesnės.

Medvilninis audinys pasižymi didžiausiu įmanomu patvarumu, todėl šiuo aspektu jam nėra lygių. Tokios kelnės mažiau pažeidžiamos įdrėskimams ir plyšimui, kadangi paviršius yra lygus ir glotnus. Audinys pasižymi puikiomis savybėmis sulaikant vėją bei gerai sulaiko karštį (nors nėra visiškai nedegios). Taip pat gali reikėti šiek tiek laiko, kol kelnės prasitampo ir pasidaro maksimaliai patogios.

Neišvengiame ir tokių medžiagų mišinių, kaip medvilnė ir aukštos kokybės nailonas arba medvilnės pluoštas su nedegiomis savybėmis.

Renkantis geriausią variantą dėmesį verta atkreipti ne tik į medžiagas, iš kurių kelnės pagamintos, tačiau ir kitas, svarbias savybes. Visų pirma – patvarus pasiuvimas ir siūlės. Jeigu matote trigubas pagrindines siūles arba sutvirtintus apsiuvus įvairiose kelnių dalyse, galite būti ramesni, kad jos nesuirs ir greitai neturėtų suplyšti. Itin tvirtai atrodantys užtrauktukai taip pat yra geras ženklas, kadangi juos teks naudoti gana dažnai. Papildomai žymimas ir vandens repelentas (vandeniui atsparios medžiagos), dėl kurių kelnės lėčiau šlampa. Papildomos kilpos diržui ir įrankių diržui, kilpelė plaktukui, šviesą atspindinti juostelė ir vėjo neperpučiamas audinys – svarbiausi privalumai, kurių galite tikėtis bei ieškoti.

Kaip išsirinkti darbo šortus?

Kuomet jūsų pasirinkimas yra ne kelnės, o šortai, dėmesį turėtų patraukti lygiai tos pačios savybės, kaip ir renkantis kelnes. Vienintelis skirtumas – šortų ilgis. Trumpesnių nei iki kelių, šortų darbe nepataria dėvėti jokie saugumo ekspertai.

Rekomenduojama rinktis šortus žemiau kelių arba iki blauzdų. Pasirinkimas turėtų tiesiogiai priklausyti nuo to, ką rekomenduoja jūsų darbų saugos specialistai bei kokio pobūdžio darbas atliekamas. Dažniausiais atvejais vis tiek rekomenduojama rinktis kelnes, o ne šortus, jeigu tik tai leidžia darbo sąlygos.

Kilus klausimams dėl prekių savybių, pristatymo ar apmokėjimo sąlygų, galite su mumis susisiekti ir tiesiogiai. Skambinkite telefonu, rašykite elektroniniu paštu arba susisiekite per Skype.

Kodėl Diurablis?

Pirkdami iš Diurablis parduotuvės internetu jūs pasirenkate beveik 30 metų gyvuojančios įmonės patirtį, aukščiausios kokybės produkciją iš įvairių Europos tiekėjų ir ne tik. Mūsų prekes galite įsigyti ne tik internetinėje parduotuvėje, tačiau ir didžiuosiuose šalies miestuose esančiose fizinėse parduotuvėse. Darbo kelnes, kombinezonus bei šortus galite atvykti apžiūrėti į vietą, kad pavyktų lengviau rasti, kurios kelnės bus pakankamai šiltos arba pvz., kurie modeliai turi atšvaitus, reikalingus darbo vietoje.

Įsigiję darbo rūbus internetu, galėsite būti užtikrinti dėl kokybės, nes visoms prekėms suteikiame garantiją. Užsakymas bus pristatytas greitai, Lietuvoje užsakymus pristatome per 1-3 darbo dienas. Apmokėdami pirkinius galėsite pasirinkti vieną iš daugelio patogių mokėjimo būdų, o prie kiekvienos prekės rasite ne tik aukštos raiškos nuotraukas, tačiau ir išsamius aprašymus.

Visus klientus kviečiame prenumeruoti mūsų naujienlaiškį. Į savo elektroninio pašto dėžutę gautumėte informaciją apie išpardavimus, prekes su akcija bei sumažinta kaina, kad kokybiškus įrankius, darbo priemones bei darbo rūbus įsigytumėte pigiau.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € Iš viso

Apmokėti